Zeer goed 7,9
op basis van 446 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 446 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 6,4
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 8,1
  • Service 8,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

Brian van Israël
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en gratis WiFi
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Great hotel
Very comfortable Great breakfast with just the right touch between east and west. Great pool and spa facilities. Try the sakura japanese restaurant worth every penny. All said a great family stay in delhi.
Beoordeeld 08 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

George van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en gratis WiFi
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
Overall a good expeirence
Our stay in the Met was overall a good experience, the staff are polite and helpful and the room clean and equipped satisfactorily. My only gripes were with the service in the restaurant being both slow and with wrong orders and with the room feeling damp - I think that the air conditioning probably needs a good service.
Beoordeeld 13 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Noor van Verenigde Staten
Zakelijke reizigers
Club Kamer
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Very well Kept Hotel
The Club floor rooms are sold as having a club lounge but there'rs no lounge to have a coffee of tea or just hang out.
Beoordeeld 04 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Caleb van Australië
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Disappointing
Not happy
Beoordeeld 31 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Edgardo van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in april 2016
Nice!
Will go back to The Met again!
Beoordeeld 04 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chong van Singapore
Zakelijke reizigers
Superior Kamer
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Clean Rooms but Location is unsafe
The area around the hotel is swarmed with touters pestering foreigners who walked along the street. One doesn't feel safe walking out. The Hotel doesn't provide free wifi even in the public area. Most shops and restaurant provide free wifi in their premises. Nevertheless, the room is cleaned.
Beoordeeld 25 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

shyam van India
Zakelijke reizigers
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in november 2015
nothing......
best food.....
i like centraaal delhi aareaa very cleaan...
Beoordeeld 23 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

shyam van India
Zakelijke reizigers
Deluxe
Ik verbleef één nacht in juli 2015
best hotel
very good indian food , very good jaapness food
market near, clean aarea. clean room.
Beoordeeld 23 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

shyam van India
Zakelijke reizigers
Deluxe
Ik verbleef één nacht in juli 2015
good service , good staff
i am very happy
good service, good food, good location , very tsty food, japness food very good and tasty.
Beoordeeld 23 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Samir van Singapore
Zakelijke reizigers
Deluxe
Ik verbleef 5 nachten in december 2015
Business Travel
good location
Beoordeeld 04 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: