Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 78 beoordelingen
  • Hygiëne 9,1
  • Faciliteiten 9,4
  • Ligging 9,6
  • Kamercomfort 8,7
  • Personeel 8,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 8,4
Sorteer op

Ahmed van Saoedi-Arabië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe- Uitzicht op fontein
Ik verbleef 6 nachten in juli 2015
Best hotel ever
Location- room size- facilities
Beoordeeld 31 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Onny van Indonesië
Zakelijke reiziger
Deluxe- Uitzicht op fontein
Ik verbleef één nacht in juni 2015
nice location
location, friendly staff, comfort bed
nice
Beoordeeld 15 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

fahad van India
(Echt)paar
Deluxe- Uitzicht op fontein
Ik verbleef één nacht in mei 2015
nice hotel
clean, sophisticated and friendly
It was nice except that I couldn't really appreciate the view of the fountain from my balcony, especially since the room I booked was fountain view deluxe.... real bummer
Beoordeeld 13 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ali van Koeweit
(Echt)paar
Deluxe- Uitzicht op fontein
Ik verbleef één nacht in maart 2015
More than expected
The view, the location and the staff
Words can't be enough
Beoordeeld 12 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mohammed van Koeweit
(Echt)paar
Paleis Kamer met Uitzicht op meer
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2014
Indeed a Palace
Luxury , breakfast, location
Loved our stay at the Palace. Great hotel indeed a 5 star hotel with everything u need in room and hotel. Excellent location. Wonderful breakfast. Good spa.
Beoordeeld 27 oktober 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Abdulwahab van Saoedi-Arabië
Gezin met jonge kinderen
Diplomatic Suite met Uitzicht op meer
Ik verbleef 8 nachten in juli 2014
It can't be better
Location, staff and food
Awesome; it can't be better.
Beoordeeld 04 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ruhan van Australië
(Echt)paar
Deluxe- Uitzicht op fontein
Ik verbleef 2 nachten in juli 2014
What an experience!
Location, facilities & service
Absolutely fantastic. The staff was the most friendly and helpful we have ever come across. Nothing was too much effort and they were all very well versed in English
Beoordeeld 30 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

christine van Australië
Gezin met oudere kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in juni 2014
Fabulous, luxurious
2 min walk to Dubai mall,
Overnight in Dubai and wanted to be in easy access of shops. So The Palace certainly was that. 2 min walk over to the Dubai Mall, watched the fountain show from the Thai Restaurant (a number of times) great view of the Burg Khalifa.
Beoordeeld 01 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Danielle van Verenigde Staten
(Echt)paar
Paleis Kamer met Uitzicht op meer
Ik verbleef één nacht in april 2014
I was amazed at my good fortune
Beautiful Arabian ambiance, excellent location, terrific buffet and restaurants
My sister was coming to visit me from the States so I really wanted to Stay in a hotel that would have an Arabian influence in its decor and ambiance. As the driver was taking me to the hotel, we drove by a hotel that I thought Would be just perfect because of the excellent proximity to the Dubai Mall And the Arabian look of the hotel. I asked the driver to give me the name of the hotel So that I could remember it for my next visit and I was more than enthused To learn it was the very hotel I had booked! I was greeted by an Ivan at the Front Desk who was so gracious in showing me to my room and also gave me A delightful tour of the hotel. His attention to making sure I had all the information I needed just reassured me that I was in good hands and I could not have Selected a better place to introduce my sister to Dubai. This is truly the place I Will I be staying upon my next visit and the every other one after that. The personable and attentive staff was the icing on the cake. Thanks again To Ivan.
Beoordeeld 18 april 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Majed van Saoedi-Arabië
Gezin met jonge kinderen
Paleis Kamer met Uitzicht op meer
Ik verbleef 3 nachten in april 2013
nice and worm
place, near to dubai mall, family
Beoordeeld 30 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: