Geweldig 8,2
op basis van 1065 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 1065 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 7,3
  • Ligging 7,4
  • Kamercomfort 8,9
  • Service 8,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,6
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op

Edouard van Thailand
Individuele reizigers
Palmery Suite met Toegang tot zwembad
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Bad experience and dirty room from check in
Dissapointed
Beoordeeld 02 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

YICEN van Taiwan
(Echt)paren
Deluxe Toegang tot Zwembad
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Overall is good.
We stayed at this hotel for three days two nights , the room makes us surprised cause its the same as the website. Breakfast every day change a little bit. The only issuse is the morning staff seems dont want to help when we ask question. And the room service is only till 22:30. Otherwise its a good stay for us.
Beoordeeld 25 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Direk van Thailand
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Toegang tot Zwembad
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Good
our 2nd visit back Palmery, never a disappointmen
Beoordeeld 24 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Soo van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe Toegang tot Zwembad
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Good location, breakfast and room
Convenient location: easy to find food, bike rental is nearby Room is spacious and nice with pool access. Hotel's maintenance and cleanliness needs to improve.
Beoordeeld 16 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lai van China
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe Toegang tot Zwembad
Ik verbleef 4 nachten in juni 2015
not good
poor service, poor staff
Beoordeeld 04 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kamran van Thailand
(Echt)paren
Deluxe Toegang tot Zwembad
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Very nice resort with pool access
The breakfast was nice . We enjoyed swimming pool
Beoordeeld 01 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

EDMUND van Singapore
(Echt)paren
Deluxe Toegang tot Zwembad
Ik verbleef 3 nachten in januari 2016
Modern Chic
The pool access is a plus to this room. The water however needs daily maintenance as there were many leaves floating in the water which adds to the unpleasant feel in the pool. The rooms were reasonably big wih nice decor . Good place for a hangout by the pool sun taming. Many eateries outside wih sone very good restaurants in the vicinity. Good place for tray. Will return to stay here in my next trip here
Beoordeeld 28 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Phatnapa van Thailand
Individuele reizigers
Deluxe Toegang tot Zwembad
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Nice room.comfortable
Good and value money
Beoordeeld 19 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Carl van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Deluxe Toegang tot Zwembad
Ik verbleef 4 nachten in april 2016
1st time visit
Absolutely brilliant,we had 2 nights here next time would like to stay longer...highly recommend
Beoordeeld 07 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Xiang van China
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe met uitzicht op zwembad
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Value for money
Although the location was not that good, the resort was beautiful and the staff there were helpful. Breakfast nothing to eat but it was ok, because near kata beach you will easily find tasty and not expansive restaurant. The pool was great also
Beoordeeld 03 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: