Geweldig 8,2
op basis van 919 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 919 beoordelingen
  • Hygiëne 8,8
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 8,6
  • Personeel 8,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,7
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

Rohit van Verenigde Arabische Emiraten
Individuele reiziger
Superior Kamer
Ik verbleef 4 nachten in mei 2016
Good hotel
Lovely staff, close to all the action.. no restaurant.. clean hotel.
Beoordeeld 15 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Victor van Australië
(Echt)paar
Deluxe Kamer
Ik verbleef 11 nachten in april 2016
5 Star Backpackers' Hotel
The location is very central within a short distance walk to everything, beach, bars/clubs, markets etc. The staff were exceptional, very friendly and accommodating to our every request nothing was too much trouble. The pool size was adequate and clean but lacked any sun exposure. Great value for money.
Beoordeeld 10 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

PATRICIA van Frankrijk
Individuele reiziger
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in mei 2016
the staff was very present and noisy not restful t
Most of the staff nice and polite, clean perfect location.
Beoordeeld 09 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

siti van Maleisië
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
all okay
all satisfied!
Beoordeeld 07 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Alex van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Perfect for peace and quiet in crazy Kuta
The staff really can't do enough for you! I stayed here on my way in and out of Indonesia and the rooms are big, the beds are comfortable, there is a pool.. And it's cheap!
Beoordeeld 07 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Joe van Maleisië
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in mei 2016
friendly staff and nice facility
book room with bubble bad, but when arrived no bubble bad available, so staff upgrade our room to deluxe with out any chargers. staff very helpful in forfill your every needs, location a bit hard to find as its situated in the alley...
Beoordeeld 04 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jeff van Verenigde Staten
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in april 2016
Good value
Friendly staff, good room, nice little pool. Overall, a recommended stay.
Beoordeeld 28 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Dorothea van Nieuw-Zeeland
Individuele reiziger
Superior Kamer
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Friendly hosts and quiet location
We can highly recommend this place, it's a beautiful and quiet hotel with lovely staff!
Beoordeeld 27 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chintya van Indonesië
Individuele reiziger
Deluxe Kamer
Ik verbleef één nacht in april 2016
really nice!. staffs were super friendly and helpfull. always be my fave place to stay in Kuta.
I love to stay in Kuta Pavilion. really feels like home. The staffs were incredibly helpfull, the room very clean and tidy, the pool also very clean and awesome to relax. but please add some bread for breakfast, it will really nice.
Beoordeeld 21 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

lily van Maleisië
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Clean, but wifi not good
Hotel located at alley, but is clear, just wifi not strong, need to upgraded.
Beoordeeld 18 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: