2015
Superieur 9,1
op basis van 1213 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Superieur



uit 1213 beoordelingen
  • Hygiëne 9,5
  • Faciliteiten 8,8
  • Ligging 9,3
  • Kamercomfort 9,3
  • Service 9,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,4
  • Ontbijt/maaltijden 8,5
Sorteer op

Chun van Singapore
Gezin met oudere kinderen
Deluxe Villa
Ik verbleef één nacht in februari 2016
Overall commence
The gap of the main door is very big and run down. The restaurant servicing is very slow. Beach is over crowded, cannot a good spot to take a nice photo
Beoordeeld 10 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

wenli van China
(Echt)paar
Grand Deluxe Villa
Ik verbleef 3 nachten in mei 2015
Good service, nice view
quiet, nice view, friendly staff
Beoordeeld 24 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

MARIANA van Singapore
(Echt)paar
Deluxe Villa
Ik verbleef 3 nachten in november 2015
Great hotel... great staff and beach
Food, beach and staffs
The Racha is a superb place to stay for couples. Good for family too... Dining are a little bit expensive but overall it's worth it. Breakfast wasn't great for such a hotel. Can do more on the selection of breakfast menu. But the staffs and service are overall awesome. Would go back again.
Beoordeeld 29 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ZHANG van China
Individuele reiziger
Deluxe Villa
Ik verbleef één nacht in november 2015
luxury
room service, dinner, good view
recommend, it is worth to stay, good view on breakfast, swim pool is small.. overall, LIKE.
Beoordeeld 24 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hui van Singapore
(Echt)paar
Junior Suite aan Zwembad
Ik verbleef 3 nachten in november 2015
fantastic place albeit pricey
service, clean beach and sea
fantastic!
Beoordeeld 19 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michael van Verenigde Staten
(Echt)paar
Deluxe Villa
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
romantic beautiful weekend
location; elegant Simple style; beautiful room
Lovely picturesque stay. Great staff, good food, stunning beach and views
Beoordeeld 01 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

yanhua van China
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Villa
Ik verbleef één nacht in september 2015
best choice in racha
style,details,
pros: 1.location, beautiful scenery,2.style, all white decoration,which make people feel easy and plesant,3.outdoor shower, you can take your shower in sun,listening birds chuckle. cons:4.can choose fragrance, I like jasmine,and with the same oil fragrance fill the air in room.5.the swimming pool, so great! 1.compulsory boat fee, also charge half for 3 year old child, which is not in accordance to international conventions,2. few choices in food. geneally speaking, good resort!and live there at least 2nights
Beoordeeld 09 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

yanhua van China
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Villa
Ik verbleef één nacht in september 2015
best choice in racha
location, decoration, fragrance
Thanks to its good location in racha, The racha phuket resort get a lot of compliments from the beautiful scenery. also, the racha resort itself is a good hotel for the white style and the outdoor shower equipment. The fragrance can be provided to your own likings, which is so pleasant and enjoyable. swimming pool is quite beautiful. cons are the compulsory speedboat price is not so reasonable, and extra fee must be paid for a 3 year old kid, which is not applied to a five star hotel.
Beoordeeld 08 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Benjamin van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Villa
Ik verbleef 3 nachten in mei 2015
we had a blast! thank you Racha!
excellent villas. great service. pristine white sand
Absolute private bliss
Beoordeeld 20 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ZHEN van Australië
(Echt)paar
Deluxe Villa
Ik verbleef 3 nachten in mei 2015
Good
beach, pool and dinning
The room itself is not as good as expected, but acceptable, apart from that, everything is 10/10. The BBQ seafood buffet is a must go, the actual seafood is average but the salad is the best! I saw lots of people saying too many day trippers destoying the nay/beach. Well everyone in that island has the same right to use the beach, you can't expect the day trippers to pay for the day trip and stay in the boat whole day so you have your "privacy". don't like the crowd? then don't go to the beach before 3 pm.
Beoordeeld 12 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: