THE RECENZ DONGDAEMUN HOTEL
THE RECENZ DONGDAEMUN HOTEL
Bekijk alle 25 foto's
Standaard tweepersoonskamer - Kamerindeling THE RECENZ DONGDAEMUN HOTEL
Standaard tweepersoonskamer - Kamerindeling
Bekijk alle 25 foto's
Lobby THE RECENZ DONGDAEMUN HOTEL
Lobby
Bekijk alle 25 foto's
Buitenkant THE RECENZ DONGDAEMUN HOTEL
Buitenkant
Bekijk alle 25 foto's
Receptie THE RECENZ DONGDAEMUN HOTEL
Receptie
Bekijk alle 25 foto's
OP DE KAART THE RECENZ DONGDAEMUN HOTEL
OP DE KAART
Zeer goed
Ligging
7,9
Bekijk alle 25 foto's THE RECENZ DONGDAEMUN HOTEL
Bekijk alle 25 foto's
Verwijderd uit Favorieten
2018

THE RECENZ DONGDAEMUN HOTEL

Recent gebouwd
Zeer goede locatie
Bekijk wat er in de buurt is
Geweldig
Op basis van 700 beoordelingenBekijk wat gasten ervan vonden
8,4
/
10
Geweldig verhouding prijs/kwaliteit
8,9
88% zou dit aanraden aan een vriend
Verhouding prijs/kwaliteit8,9
Locatiebeoordeling:7,9
Dichtstbijzijnde luchthavenLuchthaven Gimpo (GMP)
Afstand luchthaven22,9 km
  • 200 m naar openbaar vervoer

  • Luchthaventransfer

  • geld wisselen

  • gratis wifi in alle kamers

Kamerkeuzes
Deze accommodatie is heel gewild!De laatste boeking was 6 uur geleden | 10 reizigers bekijken deze accommodatie nu
Standaard twinkamer (2 aparte bedden) (Standard Twin)
Standaard twinkamer (2 aparte bedden) (Standard Twin)
...
  • Kamergrootte: 21 m²/226 ft²
  • Uitzicht: Stad
  • 2 eenpersoonsbedden
Data invoeren om prijzen te zien
Familie twinkamer (2 aparte bedden) (Family Twin)
Familie twinkamer (2 aparte bedden) (Family Twin)
...
  • Kamergrootte: 25 m²/269 ft²
  • Uitzicht: Stad
  • 1 eenpersoonsbed en 1 tweep...
Data invoeren om prijzen te zien
1 Slaapkamer Suite (Suite - 1 Bed Room)
1 Slaapkamer Suite (Suite - 1 Bed Room)
...
  • Kamergrootte: 46 m²/495 ft²
  • Uitzicht: Stad
  • 1 tweepersoonsbed
Data invoeren om prijzen te zien
Standaard tweepersoonskamer (Standard Double)
Standaard tweepersoonskamer (Standard Double)
...
  • Kamergrootte: 19 m²/205 ft²
  • Uitzicht: Stad
  • 1 tweepersoonsbed
Data invoeren om prijzen te zien
Deluxe driepersoonskamer (Deluxe Triple Room)
Deluxe driepersoonskamer (Deluxe Triple Room)
...
  • Kamergrootte: 24 m²/258 ft²
  • 3 eenpersoonsbedden
Data invoeren om prijzen te zien
(H)Standard Double Single Use
(H)Standard Double Single Use
...
    Data invoeren om prijzen te zien
    Familiekamer - Standaard (Family Room Standard)
    Familiekamer - Standaard (Family Room Standard)
    ...
      Data invoeren om prijzen te zien
      (H)Family Twin (Double +Single )
      (H)Family Twin (Double +Single )
      ...
        Data invoeren om prijzen te zien
        (H)Family Twin (Double +Single )Triple use
        (H)Family Twin (Double +Single )Triple use
        ...
          Data invoeren om prijzen te zien
          Heeft u een vraag voor THE RECENZ DONGDAEMUN HOTEL?
          Tot 30% korting met Agoda Insider Deals!

          Prijzen dalen zodra u inlogt!

          Meld u nu aan!
          Meer over THE RECENZ DONGDAEMUN HOTEL

          Meer over THE RECENZ DONGDAEMUN HOTEL

          Overzicht

          Toon meer

          Afstand en voorzieningen

          De getoonde afstanden zijn hemelsbreed. De daadwerkelijke afstanden kunnen verschillen.
          toon minder

          Wat zij aanbieden

          toon minder

          In de buurt

          De getoonde afstanden zijn hemelsbreed. De daadwerkelijke afstanden kunnen verschillen.
          Toon meer

          Beleid van de accommodatie

          toon minder

          Enkele nuttige wetenswaardigheden

          Toon meer

          Geverifieerde gastbeoordelingen

          Agoda beoordelingen (700)Booking.com beoordelingen (185)
          Hygiëne8,6
          Faciliteiten7,8
          Ligging7,9
          Service8,7
          Verhouding prijs/kwaliteit8,9
          Verstrekt door geverifieerde gasten van Agoda
          Filter beoordelingen op:
          Taal
          한국어
          English
          繁體中文 (香港)
          简体中文
          toon meer
          Kamertype
          Standaard tweepersoonskamer
          Standaard twinkamer (2 aparte bedden)
          Familie twinkamer (2 aparte bedden)
          1 Slaapkamer Suite
          Toont 341 geverifieerde gastbeoordelingen.
          12345
          9,6
          Superieur
          Samuel uit Maleisië
          (Echt)paar
          Standaard tweepersoonskamer
          Ik verbleef één nacht in oktober 2018
          Excellent Stay”
          It really makes our stay very safe, nice and comfortable
          Beoordeeld 14 oktober 2018
          10,0
          Superieur
          Debbie uit Singapore
          Zakelijke reiziger
          Standaard tweepersoonskamer
          Ik verbleef 8 nachten in oktober 2018
          Services is very good and very convenience from Janhanpyeong Subway.”
          Services is very good and very convenience from Janhapyeong Subway. Take exit 3 and walk around 3mins will reach hotel. Super convenience but if you are looking for street food around this area, then it may be alittle but inconvenience.
          Beoordeeld 13 oktober 2018
          9,2
          Superieur
          Samuel uit Maleisië
          (Echt)paar
          Standaard tweepersoonskamer
          Ik verbleef 2 nachten in oktober 2018
          Excellent Stay”
          Overall, very happy and make our holiday safe, fun and comfortable.
          Beoordeeld 13 oktober 2018
          9,2
          Superieur
          Edgar uit Filipijnen
          Zakelijke reiziger
          Standaard twinkamer (2 aparte bedden)
          Ik verbleef één nacht in september 2018
          Hotel room very nice”
          5 mins walk to metro station, hotel room very nice and well maintaned
          Beoordeeld 10 oktober 2018
          9,2
          Superieur
          Edgar uit Filipijnen
          Zakelijke reiziger
          Standaard twinkamer (2 aparte bedden)
          Ik verbleef 2 nachten in september 2018
          Hotel room very nice”
          5 mins walk from Metro, hotel room is well maintained
          Beoordeeld 10 oktober 2018
          7,6
          Zeer goed
          pham uit Vietnam
          Groep
          Familie twinkamer (2 aparte bedden)
          Ik verbleef 6 nachten in september 2018
          Hoa”
          Good hotel.
          Beoordeeld 03 oktober 2018
          9,2
          Superieur
          Thanawut uit Thailand
          Groep
          Familie twinkamer (2 aparte bedden)
          Ik verbleef 3 nachten in mei 2018
          good hotel”
          big room, clean and good service
          Beoordeeld 30 september 2018
          8,4
          Geweldig
          Liow uit Singapore
          Individuele reiziger
          Standaard tweepersoonskamer
          Ik verbleef 6 nachten in september 2018
          Enjoyable stay ”
          This is my 3rd time staying in this hotel. Always enjoy my stay here. Thumbs up for the wonderful services from the Housekeeping to the Front Desk Staffs. Will definitely be back again soon.
          Beoordeeld 21 september 2018
          6,8
          Goed
          HEE uit Maleisië
          Groep
          Standaard tweepersoonskamer
          Ik verbleef 3 nachten in september 2018
          NEARBY MANY RESTAURANTS WITHIN 3MIN WALK ”
          NOT NEAR DOWNTOWN BUT WE HAVE CAR SO ITS OK . SIMPLE BREAKFAST, EVERYDAY SAME MENU, SHOULD CONSIDER TO CHANGE EVERY ALTERNATE DAY .
          Beoordeeld 20 september 2018
          7,6
          Zeer goed
          Barber uit Myanmar
          (Echt)paar
          Standaard tweepersoonskamer
          Ik verbleef 2 nachten in augustus 2018
          Pleasure and touring”
          Good but there are not much varieties of food around the hotel
          Beoordeeld 17 september 2018
          8,4
          Geweldig
          Yoonhee uit Zuid-Korea
          Zakelijke reiziger
          1 Slaapkamer Suite
          Ik verbleef één nacht in augustus 2018
          not bad”
          Room was clean but breakfast was so so
          Beoordeeld 03 september 2018
          6,8
          Goed
          dayana uit Maleisië
          Gezin met jonge kinderen
          Standaard tweepersoonskamer
          Ik verbleef 3 nachten in februari 2018
          Overall okay”
          Room is too small. Could hardly move. The location is a bit far off from the main attraction. But overall, it is a nice hotel and very clean too.
          Beoordeeld 03 september 2018
          9,2
          Superieur
          Edo uit Indonesië
          (Echt)paar
          Standaard tweepersoonskamer
          Ik verbleef één nacht in april 2018
          Above satisfaction!”
          Its a fulfilling trip and stay in The recenz hotel during our travel in South Korea. Although room is a bit small yet its clean and nice to stay with. The hotel crew are very attentative and kind to help me ordering food at late night, I forgot the name but I can’t forget how kind she is. Appreciate your kindness, thank you so much!
          Beoordeeld 02 september 2018
          9,6
          Superieur
          Ian uit Filipijnen
          Groep
          Standaard twinkamer (2 aparte bedden)
          Ik verbleef 5 nachten in augustus 2018
          Great place for people that don’t want to spend a lot”
          Pros: - Courteous staff - Very good place if you need a hotel that just offers a nice and comfortable place to sleep - Very near a convenience store, and roughly a 3 - 5 minute walk to the subway - There are nearby places to eat if you’re coming back from a lot of out-of-area travelling Cons: - Hotel of choice for tours it seems. Breakfast can get pretty rowdy and crowded pretty fast - Very limited breakfast selection. They mix it up a little, but if you want a hearty breakfast, this is not the place for it - Walls are thinner than expected so you hear your neighbors if they’re too loud. But moderate sounds (e.g., using a blow dryer on high) don’t penetrate the walls. -
          Beoordeeld 26 augustus 2018
          6,4
          Goed
          Monte uit Filipijnen
          (Echt)paar
          Standaard tweepersoonskamer
          Ik verbleef 7 nachten in juli 2018
          Just fine!”
          If you want a hotel that is a little quiet and away from the hustle and bustle of Myeongdong this is it! The nearest subway station (Janghanpyeong) is probably a 5 min. walk from the hotel depending on how fast you walk. There are convenience stores nearby and some restaurants but very very limited in choices. Overall, it was just fine...not too fancy and the staff was kind enough to answer out queries. =)
          Beoordeeld 21 augustus 2018
          8,0
          Geweldig
          LAU uit Singapore
          Gezin met oudere kinderen
          Standaard twinkamer (2 aparte bedden)
          Ik verbleef 7 nachten in juli 2018
          Value for money”
          Nice hotel. Very good price but location not very good
          Beoordeeld 31 juli 2018
          8,0
          Geweldig
          LAU uit Singapore
          Gezin met oudere kinderen
          Standaard twinkamer (2 aparte bedden)
          Ik verbleef één nacht in juli 2018
          Value for money”
          Overall stay is very good. Price is very good
          Beoordeeld 31 juli 2018
          8,0
          Geweldig
          LAU uit Singapore
          Gezin met oudere kinderen
          Standaard twinkamer (2 aparte bedden)
          Ik verbleef één nacht in juli 2018
          Value for money”
          Overall this is a nice hotel and value for money. Near to subway Janghanpyeong, use exit 2 and walking distance to limousine bus. Staff are nice and helpful. But location is not very good and not many eateries around.
          Beoordeeld 31 juli 2018
          9,2
          Superieur
          Skye uit Verenigde Staten
          Individuele reiziger
          Standaard tweepersoonskamer
          Ik verbleef 29 nachten in juni 2018
          Simple and comfy”
          It's a beautiful hotel with friendly staff, a clean room, and an amazing shower, honestly. (My favorite part!) In my opinion, it's in a pretty chill area of Seoul, not much happens, but there's a subway entrance not five minutes down the street. Seoul's subway is incredibly reliable and fast, so this hotel is great if you're looking to relax after a day/night of exploring/partying. Will most likely stay here when I go back to Seoul!
          Beoordeeld 30 juli 2018
          9,6
          Superieur
          Thanasita uit België
          Groep
          Familie twinkamer (2 aparte bedden)
          Ik verbleef 5 nachten in juli 2018
          Great hotel!”
          Very clean and the staff is very nice. The location is not bad, the Janhanpueong station is in the walking distance.
          Beoordeeld 27 juli 2018
          12345
          Dit is een populaire accommodatie. Mis het niet!

          Terug naar de zoekresultaten

          Terug naar kamerkeuze

          |

          Sluiten