Geweldig 8,4
op basis van 1720 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 1720 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Faciliteiten 7,9
  • Ligging 8,3
  • Kamercomfort 8,8
  • Service 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 8,1
Sorteer op

Paul van Australië
Zakelijke reiziger
Deluxe Kamer
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Regent hotel
A great hotel experience like always. It feels like home. Will always keep going back.
Beoordeeld 03 augustus 2016

Yanguo van China
Individuele reiziger
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in april 2016
Really nice hotel with good location
It is my first choice hotel near Orchid Road in Singapore. As a result, it is quite a good experience of shopping in the Orchid Road because after enthusiastic shopping you can easily walk back to hotel to have a good rest for a better second day fun. Besides, the staff here are excellent in their service and you will feel quite good.
Beoordeeld 21 juli 2016

Melissa van Maleisië
(Echt)paar
Deluxe Kamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Great stay
Beautifully refurbished room. Very pleasantly surprised with the complimentary use of the smartphone provided in the room.
Beoordeeld 13 juli 2016

Sadeq van Singapore
Zakelijke reiziger
Deluxe Kamer
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Good value for ur money
Enjoyed the spacious and plush property, which provided every comfort a guest could wish for. Spacious and very comfortable rooms, extremely comfortable beds, beautiful lobby, good food in the restaurants, complete fitness facilities. All that a business traveller could want. Very polite and helpful staff.
Beoordeeld 29 juni 2016

Andrew van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Superior Kamer
Ik verbleef 4 nachten in juni 2016
Good hotel
..
Beoordeeld 25 juni 2016

Josephine van Singapore
(Echt)paar
Deluxe Kamer
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Great staycation with my pet dog
This is a great staycation to have with my husband and pet dog~ comfy room and amenities~ the service provided are good making sure we're comfortable Will definitely be back again
Beoordeeld 20 juni 2016

Monique van Indonesië
Gezin met oudere kinderen
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Great Location, Great Hotel
Great Location, Great Hotel
Beoordeeld 19 juni 2016

Bambang van Indonesië
(Echt)paar
Deluxe kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juni 2016
nice hotel
But the bed is a little bit hard
Beoordeeld 19 juni 2016

Leonard van Thailand
Zakelijke reiziger
Upgrade - Deluxe Regent Club Deluxe Kamer
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Great location.
No complaints...Had a great stay.
Beoordeeld 13 juni 2016

Leonard van Thailand
Zakelijke reiziger
Club Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
Good location hotel
My stay at the Club Floor and its services were good as it met my expectations every time.
Beoordeeld 13 juni 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: