Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 388 beoordelingen
  • Hygiëne 8,8
  • Faciliteiten 8,5
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 8,5
  • Service 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

Mamdoh van Oman
Groep
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
many times i stay
mu friends liked the hotel alot
Beoordeeld 29 augustus 2016

Mamdoh van Oman
Groep
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
very great hotel
nice pool big rooms under ground parking
Beoordeeld 29 augustus 2016

Murtuza van Qatar
Zakelijke reiziger
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Excellent Hotel
Can't compare Time with any other hotels because simply they are the best in al the ways. I stayed many time and special thanks to Miss.Rachel she very helping every time. Thank you Time for the quality service.
Beoordeeld 28 augustus 2016

Bogdan-Marian van Roemenië
(Echt)paar
Deluxe Kamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
...
...
Beoordeeld 27 augustus 2016

FAISAL van Oman
Gezin met jonge kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Great Experiance..
It was comfort relaxing , clean i enjoyed the swimming pool with my kids.. Will come again..
Beoordeeld 26 augustus 2016

viswanathan van Verenigde Arabische Emiraten
Individuele reiziger
Deluxe Kamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Nice
Nice experience
Beoordeeld 23 augustus 2016

Ali van Oman
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Kamer
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
good
its good
Beoordeeld 23 augustus 2016

mariglen van Filipijnen
(Echt)paar
Deluxe Kamer
Ik verbleef 5 nachten in augustus 2016
our stay was good. the rooms are very quiet, just like we wanted for relaxation. the staffs are very
i am looking forward to come back in this Hotel, nice facilities and very quiet.
Beoordeeld 22 augustus 2016

Yusoff van Singapore
(Echt)paar
Deluxe Kamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Awesome
I got no words to say..the hotel room,price n location is all value for money..rating i will give will be 8 and above..will be back at this hotel again If im back at Dubai..
Beoordeeld 12 augustus 2016

Steve van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Deluxe Kamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Wonderful stay
Have stayed at many locations throughout Dubai. For a location near the hotel, I have found my place. From Terminal 3, it took less than 10 minutes to drive (fare under 50DHS with the 35DHS start from the airport). To get to Terminal 2, the next day, the drive was 20 DHS. I will be staying again and recommending this hotel to people.
Beoordeeld 08 augustus 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: