2015
Geweldig 8,3
op basis van 533 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 533 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 7,9
  • Ligging 8,9
  • Kamercomfort 8,5
  • Personeel 8,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 7,3
Sorteer op

Chan van Hong Kong
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Queen
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Value for money
we will definitely stay in this hotel if we visit Brisbane again. The staff was excellent, advising us directions and giving us tremendous help in storing our luggage. Just couldn't thank them enough. The hotel is right next to the Roma Street Station. A supermarket (woolsworth) is about 15 minutes away on foot and the city centre in 10 minutes' walking distance.
Beoordeeld 29 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

MAN van Hong Kong
(Echt)paren
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Convenient Location
So convenient to the railway station and coach terminal, you even need not to go on the street but linking direct to the hotel. Location is also close to the CBD, within walking distance to most landmarks and shopping area. Room is spacious and clean. Nice stay and will come again.
Beoordeeld 23 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

David van Australië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Good location
Good location, no pool, some water damage to bathroom door which has been left unrepaired for some time
Beoordeeld 19 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Cheuk van Hong Kong
(Echt)paren
Deluxe Queen
Ik verbleef 7 nachten in augustus 2016
Quite disappointing
The location was very good but the facilities were quite disappointing, esp. the bathroom. It's very difficult for us to adjust the right water temperature for a shower. The water was either too hot or too cold. Even if we tried very hard to adjust the temperature, after taking a shower for 5 min, the water would suddenly become extremely hot again. That's really annoying.
Beoordeeld 15 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Dean van Singapore
Zakelijke reizigers
Deluxe Queen
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
August stay Hotel Jen Brisbane
Great location, very comfortable and clean Qiu attentive staff
Beoordeeld 09 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yuhan van China
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Perfect
We had a terrific experience there, this hotel is next to the Roma street station and really close to the city center. Im sure it's a good choice for those people who just came here and wanna know what Brisbane city looks like. Highly recommended.
Beoordeeld 29 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ching van Hong Kong
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe King
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Good hotel with reasonable price
Nice and convenient location
Beoordeeld 27 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mitsuo van Australië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Very good
Very good location and service
Beoordeeld 25 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yuhan van China
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Really good
Good location, friendly staff, lots of taxis outside the hotel. Really convenient.
Beoordeeld 24 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

shun van China
Individuele reizigers
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 6 nachten in juni 2016
Location is good, adjacent to train or bus station.
Room is clean and spacious. Good to have free Wifi service at room.
Beoordeeld 23 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: