Geweldig 8,3
op basis van 1303 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 1303 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 8,8
  • Ligging 8,9
  • Kamercomfort 8,6
  • Personeel 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 8,2
Sorteer op

Le-yin van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe Kamer
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Great experience.
Hotel is old, but well maintained. Super convenient. Also everybody in Yangon knows where it is so you don't need to spend time explaining to taxi drivers, even out in the countryside. Very helpful and pleasant staff. Well worth splashing out a bit more for horizon lounge access. Food in the hotel is excellent.
Beoordeeld 25 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

piyavadee van Verenigde Staten
Zakelijke reizigers
Deluxe kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Very friendly, helpful and clean
I definitely will go back there
Beoordeeld 14 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nicola van Ierland
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Kamer
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Service is amazing!!
The staff are incredible! So friendly, so helpful! Check in was a Breeze! They knew we were coming with small children and led us straight to our hotel room where they finalised check in while the kids slept. Love it!
Beoordeeld 10 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hui van Maleisië
Zakelijke reizigers
Deluxe Kamer
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
head of dealing
to check up country and companies operating in Myanmar
Beoordeeld 04 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lyn van Verenigde Staten
Zakelijke reizigers
Horizon Club Kamer
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
The Best Hotel in Yangon
The Sule Shangri-La is an outstanding value and a great hotel. Their facilities are first rate, a very nice swimming pool and pool services, a well equipped gym and full service business center. They have a good selection of restaurant and nice bar on the second floor. Their Club level rooms and services are also outstanding and a good value for business travelers. Their facilities include a great breakfast buffet, with breakfast food choices for every taste. They also a complementary business services, including use of conference/meeting rooms, computer and printing support. The Club level staff is outstanding, like the entire hotel staff. They are friendly, courteous, helpful and cheerful. I cannot speak highly enough of the staff at the Sule Shangri-La. I highly recommend the Sule Shangri-La to all travelers.
Beoordeeld 27 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

JIRA van Thailand
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe Kamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Good location
Good location,Good food.
Beoordeeld 25 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Siew van Maleisië
Zakelijke reizigers
Deluxe Kamer
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Hotel is Excellent except the surrouding areas and buildings are all very old. Taxi that come along
Buffet Breakfast and Service by the staff is excellent. Chinese restaurant serve good food
Beoordeeld 13 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Takaaki van Democratische Republiek Congo
Zakelijke reizigers
Deluxe Kamer
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Great location and high-speed internet connection
Breakfast and other offers can be expensive, but this is a reliable high-end option at the heart of Yangon.
Beoordeeld 27 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chin van Singapore
Zakelijke reizigers
Deluxe Kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2015
old hotel
an old hotel .staff is friendly & helpful
Beoordeeld 16 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chariya van Thailand
Zakelijke reizigers
Deluxe Kamer
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Good stay
I had a pleasant stay. The hotel is quite aged but good enough for a short stay
Beoordeeld 01 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: