Goed 7,4
op basis van 419 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 419 beoordelingen
  • Hygiëne 7,6
  • Faciliteiten 6,8
  • Ligging 7,7
  • Kamercomfort 7,7
  • Service 7,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 6,1
Sorteer op

Talal van Koeweit
Individuele reiziger
Studio Appartement
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Not booking again
The hotel is old and not clean and showertub is very narrow and the time u start electric cooker u will see and smile the smook😷😬
Beoordeeld 10 september 2016

Noori van India
Zakelijke reiziger
Appartement met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 9 nachten in augustus 2016
I stayed in hotel for 9 days on due to office work.not located on main road.they show WiFi free but it's not.it is free for 1 gadget only as not possible to use laptop if ur using WiFi for phone..so before booking check everything properly
Beoordeeld 09 september 2016

mohd van Albanië
(Echt)paar
Studio Appartement
Ik verbleef één nacht in september 2016
bellow average in cleaness
Bath room needs renovation, kitchenware were good, sitting couch needs replacement.
Beoordeeld 05 september 2016

vivekanandan van Verenigde Arabische Emiraten
Gezin met jonge kinderen
Studio Appartement
Ik verbleef één nacht in september 2016
We booked 2 rooms with 2 years and 4 years kids, we were not given towels in any of the room even when asked, cockroaches all around. Will no go there any more for sure
Beoordeeld 04 september 2016

Memory van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Studio Appartement
Ik verbleef 17 nachten in augustus 2016
enjoyed our stay, staff were friendly. clean rooms
Swimming Outdoor benches can do with a bit of upgrade, since they were ripped. Other than that, it was great xx
Beoordeeld 03 september 2016

Rohit van Verenigde Arabische Emiraten
Individuele reiziger
Studio Appartement
Ik verbleef 11 nachten in augustus 2016
Good
Good hotel
Beoordeeld 01 september 2016

Shuaib van Verenigde Arabische Emiraten
Gezin met jonge kinderen
Appartement met 2 Slaapkamers
Ik verbleef 14 nachten in augustus 2016
14 night stay
Clean swimming pool. Friendly staff. Clean rooms. Gym is 24 hours open
Beoordeeld 27 augustus 2016

Arthur van Filipijnen
(Echt)paar
Studio Appartement
Ik verbleef 5 nachten in juli 2016
Tulip Hotel Review
I stayed for 9 nights and value for money was excellent with spacious rooms and everything you need in a medium to long stay. About 8 min walk to the metro and 3 min walk to convenience stores.
Beoordeeld 25 augustus 2016

Iwan van Indonesië
Individuele reiziger
Studio Appartement
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Centrally located tulip in the city
Of course it's not the real tulip. But in the hot summer day you'll find such a nice place to relax and take a rest. Valuable price with complete facilities. It's centrally located between Burjuman and Fahidi street, so you can use any options of transportation mode either metro or buses. No need to mess around with parking slot.
Beoordeeld 21 augustus 2016

SATPAL van India
Gezin met jonge kinderen
Studio Appartement
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Good place to stay
Neat and clean and staff is quite cooperative
Beoordeeld 18 augustus 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: