Aangenaam 6,9
op basis van 4101 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 4101 beoordelingen
  • Hygiëne 7,4
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 7,7
  • Kamercomfort 6,8
  • Service 7,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,7
  • Ontbijt/maaltijden 5,6
Sorteer op

christine van Singapore
(Echt)paar
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Pleasant stay
Location: was very near to bras basah mrt and walkable to The Cathay, thus able to catch late night movies Room: the decoration and facilities seemed new but a little too small and squeezy for big luggages. Quite different from the wide-angled pictures taken. but if planning to just rest for the night it will do just fine. Breakfast: variety of breakfast choice given and was a little different day to day. the basics were provided so no complaints(: Checking in and out was efficient and smooth with friendly and approachable staffs pleasant hotel but i doubt i will come back again for staycation
Beoordeeld 20 september 2016

WEIJUNG van Taiwan
Zakelijke reiziger
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
nothing but location
First taste of hotel in this area. Location is good, food court and MRT cc line is nearby. However, Bencoolen street is under construction, I could not enjoy the vicinty.
Beoordeeld 20 september 2016

Manu van Australië
Gezin met jonge kinderen
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Great location
Excellent location, services also great. The only down side is room size is small and construction makes little noisy but hopefully get better next year since the road work should complete by next year.
Beoordeeld 20 september 2016

Prashanth van India
Zakelijke reiziger
Ik verbleef 7 nachten in september 2016
Located near shopping area
Located in busy shopping area. Many option for food
Beoordeeld 20 september 2016

Arief van Indonesië
Gezin met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Nice hotel
Great hotel.
Beoordeeld 19 september 2016

Erica van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
it was okay
near food selection & close to train station
Beoordeeld 19 september 2016

Sharin van Singapore
(Echt)paar
Superior tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
bad location due to construction aroud that area
very hard to find if you are taking a cab.
Beoordeeld 18 september 2016

Alvin van Maleisië
(Echt)paar
Superior kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in september 2016
Good
Goof
Beoordeeld 18 september 2016

Ngoc van Vietnam
(Echt)paar
Superior tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
It was ok
I don't like change the line when taking subway, u have to change at least 1 if u go to any famous place
Beoordeeld 16 september 2016

LIM van Maleisië
Zakelijke reiziger
Superior tweepersoons
Ik verbleef één nacht in september 2016
Good location, 2 mins to Bras Basah MRT Station
Good location, 2 mins to Bras Basah MRT Station. Swimming Pool is good enough for a quick swim.
Beoordeeld 14 september 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: