Aangenaam 6,9
op basis van 4107 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 4107 beoordelingen
  • Hygiëne 7,4
  • Faciliteiten 6,6
  • Ligging 7,7
  • Kamercomfort 6,8
  • Service 7,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,7
  • Ontbijt/maaltijden 5,6
Sorteer op

Nathalie van Verenigde Arabische Emiraten
Gezinnen met oudere kinderen
Driepersoons
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
Nathalie A
close to city centre
Beoordeeld 23 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wai van Maleisië
(Echt)paren
Superior tweepersoons
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Worth the money
No money
Beoordeeld 23 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Marlinda van Indonesië
Individuele reizigers
Superior tweepersoons
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
good location and value for money
good location and value for money
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jared van Verenigde Staten
Zakelijke reizigers
Superior tweepersoons
Ik verbleef 30 nachten in augustus 2016
Nice place
Pros; Nice pool area with showers. Staff was very helpful and courteous. Cons: Only one washer and dryer for laundry. Construction outside was loud at times till almost 8pm.
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

christine van Singapore
(Echt)paren
Superior tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Pleasant stay
Location: was very near to bras basah mrt and walkable to The Cathay, thus able to catch late night movies Room: the decoration and facilities seemed new but a little too small and squeezy for big luggages. Quite different from the wide-angled pictures taken. but if planning to just rest for the night it will do just fine. Breakfast: variety of breakfast choice given and was a little different day to day. the basics were provided so no complaints(: Checking in and out was efficient and smooth with friendly and approachable staffs pleasant hotel but i doubt i will come back again for staycation
Beoordeeld 20 september 2016
Een reiziger vond deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

WEIJUNG van Taiwan
Zakelijke reizigers
Superior tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
nothing but location
First taste of hotel in this area. Location is good, food court and MRT cc line is nearby. However, Bencoolen street is under construction, I could not enjoy the vicinty.
Beoordeeld 20 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Manu van Australië
Gezinnen met jonge kinderen
Superior tweepersoons
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Great location
Excellent location, services also great. The only down side is room size is small and construction makes little noisy but hopefully get better next year since the road work should complete by next year.
Beoordeeld 20 september 2016
Een reiziger vond deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Prashanth van India
Zakelijke reizigers
Superior tweepersoons
Ik verbleef 7 nachten in september 2016
Located near shopping area
Located in busy shopping area. Many option for food
Beoordeeld 20 september 2016
Een reiziger vond deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Arief van Indonesië
Gezinnen met jonge kinderen
Driepersoons
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Nice hotel
Great hotel.
Beoordeeld 19 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Erica van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Driepersoons
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
it was okay
near food selection & close to train station
Beoordeeld 19 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: