Goed 7,5
op basis van 941 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 941 beoordelingen
  • Hygiëne 7,5
  • Faciliteiten 7,3
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 7,5
  • Personeel 7,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,5
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

Mark van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Standaard (Geen Parkeren)
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Great location and value
Shhhhhhhh - lol
Beoordeeld 04 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ronald van Australië
(Echt)paren
Deluxe - Tweepersoons
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Surprisingly Good!
I'll admit I was skeptical upon arrival, but I must say the rooms are of VERY high quality with everything a traveller could need from having a digital combo safe, stocked fridge, room service, usb ports built into wall, under and over bed lights, air conditioning, dual shower heads. Very Impressed, and is only 15mins drive from Mall of Asia and close to airport
Beoordeeld 28 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Douglas van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Deluxe - Tweepersoons
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Good 24 hour hotel near airport
2nd time staying here and just as pleased. Its a good place to crash for a layover since you get 24 hours from Check in. Free meal for 2 is decent as well. Would stay here again
Beoordeeld 27 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Douglas van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Standaard (Geen Parkeren)
Ik verbleef één nacht in januari 2016
decent hotel
clean discreet hotel meant to be used as Love motel. I like the 24 hour after check in rule. Used it for layover from flight
Beoordeeld 27 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tra van Vietnam
Individuele reizigers
Standaard (Geen Parkeren)
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
so so
it's fine
Beoordeeld 23 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

jesper van Denemarken
Individuele reizigers
Standaard (Geen Parkeren)
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
i always stay here when in manila
24 hours stay perfect if you have a late fligth
Beoordeeld 17 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Thinagaran van Maleisië
Individuele reizigers
Deluxe - Tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Good
Good
Beoordeeld 17 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Budy van Indonesië
Groepen
Standaard (Geen Parkeren)
Ik verbleef één nacht in juli 2016
weird hotel I ever seen in life
The hotel doesn't have a lobby. Last time I arrived in this Hotel at 1 A.M and we checked in but the hotel was not ready for the room. Since we had to wait at the small room, the staff provides us the snack and welcome drink. It's okay. The hotel doesn't have lift. We need to climb up the stairs. But the staff is very helpful. They help us to pick our baggage to the room. The hotel provides us the breakfast but we have to choose only one menu and they will send our breakfast to our room. It's so weird. Haha But overall It's okay. The room is big and clean. And for the advantage, the hotel provides us the shuttle to the NAIA Airport. We didn't need to find the taxi. Thanks you Victoria Court Cuneta Motorist Lodge. Regard, Budy - Indonesia
Beoordeeld 15 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

James van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Standaard (Geen Parkeren)
Ik verbleef 4 nachten in mei 2016
Convenient but not more than that
The price was good, and it is close enough to the Mall of Asia for a 30 minute or less walk. One selling point was that breakfast for two was included in the price which put it ahead of its competition in that area. There are several hotels nearby but the night market area to the west, and the commercial/shopping street the other way are both dodgy and dirty. Interesting if you like to take in the local scene. It is not too far from the City of Dreams and other attractions though. The hotel caters to short term stays by couples, but this was not a problem as they were seldom seen and the room was quiet. There were families staying there too, so it is not just a love hotel.
Beoordeeld 09 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yong van Maleisië
(Echt)paren
Standaard (Geen Parkeren)
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Comfy Room
I stayed here a few times, i just feeling curious is why same type of room but some of them didn't provide kettle jugs.
Beoordeeld 07 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: