Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 266 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 6,8
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 8,0
  • Service 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

CHAMINDA van Sri Lanka
Zakelijke reiziger
Eenpersoonskamer
Ik verbleef 5 nachten in januari 2016
Good Location
Location, Service
This hotel in center easy access to transportation. good place to stay in frankfurt
Beoordeeld 04 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Pichapim van Thailand
Zakelijke reiziger
Eenpersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in januari 2016
Great 4 start hotel.
Location. Service.
Beoordeeld 17 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Varut van Thailand
Gezin met oudere kinderen
Driepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in januari 2016
good location and good condition
location room design and good price
take vacation with my family
Beoordeeld 06 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

LIU van Taiwan
Zakelijke reiziger
Eenpersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in november 2015
Good hotel
1. Good location 2 valued service 3. Friendly staff
Beoordeeld 23 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Eng van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in november 2015
Small room, lousy view out of window, no kettle
Location, helpful staff
I do not enjoy my stay here, the room is too small for comfort in a 4 star hotel.. Where having a decent kettle is not to be found. What hospitality is this.
Beoordeeld 13 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Birgitta van Duitsland
Zakelijke reiziger
Eenpersoonskamer
Ik verbleef één nacht in september 2015
beautiful hotel centrally located
close location to main train station, very nice design, good breakfast
Very comfortbale. Nice boutique hotel. Very centrally located, still quite at night. Single room was small but so well designed, that it still felt comfortable and everything was there
Beoordeeld 16 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ping van Taiwan
Gezin met jonge kinderen
Driepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2015
Great
Nice staffs, new and clean,breakfast
The attitude of staffs are very nice, hotel is new and stylish, the price includes breakfast is reasonable.
Beoordeeld 27 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wing van Hong Kong
Zakelijke reiziger
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 10 nachten in januari 2015
Great location. Good for business trip
Great location, just 5 minutes going to central train station. The room is clean and the staff is nice.
Beoordeeld 25 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sameer van Pakistan
Zakelijke reiziger
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 4 nachten in juni 2015
Central location, AC system needs work
Location and breakfast
This is a central hotel near the main train station. The staff was friendly and breakfast good. The ventilation / AC system of the room needed work – it was quite noisy. Also there was one rather warm day and I discovered that the thermostat was not working – the temperature of the air remained the same no matter the level of the thermostat. I had to sleep with the window open. As the hotel is near the main station there are drunks and revelers outside late at night. I will give the hotel a 4 rating – if they improve the ventilation / AC system the rating will go to a 5.
Beoordeeld 13 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Karen van Maleisië
(Echt)paar
Tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in juni 2015
Convenient location, helpful staff, spacious room
Convenient location, helpful staff, spacious room
Convenient location. Walking distance to train station. Near convenience store. Near restaurants. Staff very helpful. Room decor was special. Spacious. Comfortable. Just nice for our last leg of trip.
Beoordeeld 23 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: