Zeer goed 8,0
op basis van 1270 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1270 beoordelingen
  • Hygiëne 8,2
  • Faciliteiten 7,1
  • Ligging 8,1
  • Kamercomfort 8,1
  • Personeel 8,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

Ananth van India
Individuele reizigers
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in juni 2015
Decent Hotel
Staff, Location and okay value for money
The stay was fine except the air conditioning wasn't good. The effect was felt only if one slept directly in front of the ac. Otherwise everything else was fine. The staff were very good and friendly.
Beoordeeld 19 juni 2015

Angelica van Filipijnen
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef één nacht in juni 2015
Your Go-to Hotel in Cebu
Room comfort, value for money, free shuttle service
It was our first trip to Cebu and we are very glad we stayed at WellCome Hotel. We will be back for sure!
Beoordeeld 16 juni 2015

Ma. van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in juni 2015
great stay
best hotel staff
excellent stay
Beoordeeld 16 juni 2015

REY van Oostenrijk
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef één nacht in juni 2015
from transient travelers
accessibulity, cleanliness and service
Beoordeeld 14 juni 2015

Ralf van Duitsland
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef één nacht in juni 2015
Pleasant Stay
Friendly Staff, clean room, good service
Good economic hotel with friendly staff. There is a free shuttle service to Ayala Center which is really a good help for the guests.
Beoordeeld 12 juni 2015

sarah van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in mei 2015
perfect place for shopping and relaxation
good staff, location and cleanliness
relaxed stay
Beoordeeld 03 juni 2015

Peejay van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in mei 2015
nice room, good food and clean, near ayala
nice room, clean and accesible
great
Beoordeeld 02 juni 2015

Min van Zuid-Korea
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef één nacht in november 2014
ok lang value for money
location, clean, staff
not so far from ayala center mall the staff was great quite new building but the swim pool is very tiny
Beoordeeld 29 mei 2015

edmond van Canada
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Enjoyable Experience.
Staff. Location.Pool
Enjoyed my few days ...... Staff were excellent,always on hand to help.Location is also excellent ... Close to Malls,Food outlets etc.Am very much hoping I will be able to return to The WellCome sometime soon.
Beoordeeld 27 mei 2015

Manuel van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in mei 2015
Fantastic
Clean,Comport,Affordable
We had a wonderful stay @ WellCome Hotel...
Beoordeeld 25 mei 2015


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: