Zeer goed 8,0
op basis van 1269 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1269 beoordelingen
  • Hygiëne 8,2
  • Faciliteiten 7,1
  • Ligging 8,1
  • Kamercomfort 8,1
  • Service 8,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

Yuliana van Indonesië
Individuele reiziger
Standaard
Ik verbleef één nacht in december 2014
clean new room, but sooo noisy
compfy bed, nice staff, location near Ayala
Beoordeeld 01 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

FREDIELYN van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in juni 2014
nice!
recommended.
from customer service, accessibility, to room space are quite satisfactory, only the breakfast buffet, no refill of food and we were quite left with almost no food.. :-)
Beoordeeld 28 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yvonne van Verenigde Staten
Groep
Deluxe
Ik verbleef één nacht in februari 2015
Hotel Service!!!
Location
Housekeeping doesn't follow instructions when to clean our room. Very poor Wifi connection. I'm unable to check emails in my smart phone and my laptop for my 6 nights stay at the hotel was very frustrated and disappointed about it when your emails is very important it's my way to communicate with my boss and work in the United States.
Beoordeeld 28 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Williard van Filipijnen
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef één nacht in januari 2015
location
bfast at roof top, near mall, nice staff
.......
Beoordeeld 26 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nick van Australië
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef één nacht in augustus 2014
Great stay
Location, staff, rooms
Had a great time here. Staff were very helpful and it is very close to Ayala Mall
Beoordeeld 20 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jan van Maleisië
Individuele reiziger
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in november 2014
simple, neat n nice
warm staff, fast service, neat
It was a stop over hotel in cebu, room too simple n nothing much to expect.
Beoordeeld 18 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Stefano van Verenigde Staten
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 5 nachten in januari 2015
A nice, comfortable stay in Cebu.
Convenient location to airport and mall, and good breakfast.
We were happy with WellCome and can recommend the hotel for short (3- to 5-day) stays in Cebu city.
Beoordeeld 14 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Maximino van Filipijnen
Individuele reiziger
Premier Suite
Ik verbleef 2 nachten in januari 2014
An average hotel
Good location, friendly staff and nothing
Nice
Beoordeeld 12 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Alan van Australië
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 17 nachten in januari 2015
Long stay - comfortable
Friendly staff - Proximity to Ayala Centre
We stayed for two periods in Dec 2014 and Jan/Feb 2015. Total of almost 3 weeks. Staff were very good. Hotel was clean. Close to Ayala Centre. Breakfasts were adequate.
Beoordeeld 06 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mathew van Verenigde Staten
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef één nacht in februari 2015
experience
location
Beoordeeld 05 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: