Zeer goed 8,0
op basis van 1270 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1270 beoordelingen
  • Hygiëne 8,2
  • Faciliteiten 7,1
  • Ligging 8,1
  • Kamercomfort 8,1
  • Personeel 8,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

Paul van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Hotel near mall
Hotel staff are helpful. They give free shuttle going to Ayala Center cebu. Free upgrade if the suite room is available. Room is big. Cons (-) swimmingpool needs to be maintained. Room cleanliness
Beoordeeld 31 juli 2016

Paul van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Studio Kingsize Suite
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Hotel near Ayala Center
Free shuttle going to ayala center cebu. Hotel room is big. They give free upgrades subject to room availability.
Beoordeeld 31 juli 2016

Jessica van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Great service
Near ayala center cebu. Staff were very friendly and accomodating.
Beoordeeld 30 juli 2016

Charles van Maleisië
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Short trip in Cebu City
The location is nearby the mall in the City center of Cebu. Clean and good facility.
Beoordeeld 24 juli 2016

kasper van Denemarken
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
great hotel
little noise from aircon, but everything is ok for the price, breakfast could be a little more foreigner friendly, but no complain at all, we enjoyed the hotel
Beoordeeld 20 juli 2016

Michelle van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Cebu City Visit
My family and I went to Cebu City for three days, we stayed at Wellcome Hotel as recommended by one of my colleagues. Our stay in the hotel, I must say very comfortable and very convenient, the staff are very friendly and generously attending our needs, esp. when we arrived early than hotel booking, the Front Desk Lady was very accommodating and super nice, she explained the procedure re Agoda booking and ammendments. I must say Agoda has done really great job as well. The room was quite clean and impressive my little girl wanted to stay more inside the room instead of coming with us for the Cebu City tour haha, that was classic!! Kudos to the satff, hotel management and Agoda immediate respond with my request. Looking forward to our next visit to the city.
Beoordeeld 19 juli 2016

Christopher van Australië
(Echt)paren
Premier Suite
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Wellcome
Overall satisfactory, would stay again
Beoordeeld 17 juli 2016

Carlo van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Very Good!
Great value for money!
Beoordeeld 12 juli 2016

ROY van Verenigde Staten
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Vacation stay
Good.
Beoordeeld 07 juli 2016

Kaare van Noorwegen
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Driepersoons Kamer
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Almost excellent
Pretty much nothing to complain about, the only reason for not giving full score, is because it is not excellent, "just very good". To make full score, there need to be more than expected, better than expected. The "biggest problem", was just the wrong spelling in the hotel name.. :) Although, it could be a hidden meaning to the choice. Very recommended to stay there, if you are not being bothered by welcome spelled wrong.
Beoordeeld 07 juli 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: