Zeer goed 8,0
op basis van 1269 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1269 beoordelingen
  • Hygiëne 8,2
  • Faciliteiten 7,1
  • Ligging 8,1
  • Kamercomfort 8,1
  • Personeel 8,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

bobby van Filipijnen
Groep
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Comment
Airport transfer makes me crazy, im waiting more than an hours in the airport.breakfast leaslt of food.
Beoordeeld 15 juni 2016

maria van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Breakfast is good
The room is big
Beoordeeld 08 juni 2016

Jonessa van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in mei 2016
Nice location, but need to upgrade the sheets and towels
The towels and bed sheets are old and need to be replaced. Front desk staff are nice and accommodating.
Beoordeeld 05 juni 2016

Maureen van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Good location and nice rooms
Stayed with my 10 year old daughter and though the pool was quite small, still she enjoyed the dip...location was good as it was close to Ayala Mall and the hotel has a free shuttle going to Ayala...room was spacious...we loved the breakfast buffet...would recommend it to friends and relatives visiting Cebu :-)...front desk staff were helpful and warm
Beoordeeld 03 juni 2016

Fizz van Maleisië
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Near Shopping Mall
Good
Beoordeeld 31 mei 2016

Jabe van Filipijnen
Zakelijke reiziger
Deluxe Driepersoons Kamer
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Quite Satisfying
Their bathroom did not have any rugs and the floor got muddy.
Beoordeeld 31 mei 2016

Joseph van Australië
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Well located
First time I have stayed there but would return as a guest
Beoordeeld 30 mei 2016

Diane van Filipijnen
Groep
Deluxe Driepersoons Kamer
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Two Thumbs Up!
The staff are accommodating.. The rooms were clean and they also have free shuttle service (w/ free pick-up) to/from Ayala Mall..
Beoordeeld 24 mei 2016

Martin van Duitsland
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Supernice relaxing at Welcome Hitel
The friendly staff at the frontdesk gave us an nice room. Balkony, safetybox, minibar and big bed in big room. flat tx and so on. we enjoyed the stay becz breakfast was delicious and the pool with gym helped me to feel complete. Very near to Ayala center
Beoordeeld 21 mei 2016

I van Taiwan
Individuele reiziger
Studio
Ik verbleef één nacht in mei 2016
The hotel is over rated
We are excited to check in this hotel since the review rate is pretty high but turned out its a big disappointment. The room is so dark with bad soundproof wall and broken A/C
Beoordeeld 18 mei 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: