2015
Geweldig 8,1
op basis van 220 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 220 beoordelingen
  • Hygiëne 8,2
  • Faciliteiten 8,6
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 8,4
  • Personeel 8,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 6,4
Sorteer op

Dwayne van Australië
(Echt)paar
Appartement met 1 slaapkamer, met uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in juni 2016
No Internet, No Dishwasher - Annoying
As per all accommodation that faces Cats Eye Beach it has amazing views. The rooms are very spacious, complete with kitchen & cooking utensils. Sadley what lets this hotels down from others is that there's no wifi in the rooms & no dishwasher and if you don't wash your dishes you get a $60 fee which is very annoying while on holidays, the hotel doesn't have any dining facilities or breakfast facilities, finally the staff weren't that friendly either.. Consider elsewhere..
Beoordeeld 21 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Shay van Australië
Groep
Deluxe Coral Uitzicht op zee 1-2 nachten
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Great service and very happy overall
We stayed for 3 nights. Not only were the staff also super friendly but went above and beyond and always delivered quickly. Would happily stay again :) Great location and easy to get places.
Beoordeeld 20 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

hollie van China
Gezin met jonge kinderen
Uitzicht op zee 1-2 nachten
Ik verbleef één nacht in juni 2016
It's really worth the money.
Enjoy the stay!
Beoordeeld 17 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CLAIRE van Thailand
Individuele reiziger
Deluxe Coral Uitzicht op zee 1-2 nachten
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
great accommodation and location!
highly recommend
Beoordeeld 30 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

SHARON van Australië
(Echt)paar
Uitzicht op zee 1-2 nachten
Ik verbleef 7 nachten in mei 2016
Fantastic!!!
What a wonderful week we had staying here. The rooms have been refurbished, the staff are just wonderful.... could not want more from a holiday
Beoordeeld 26 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chris van Australië
(Echt)paar
Uitzicht op tuin 1-2 nachten
Ik verbleef 7 nachten in mei 2016
Hamilton Island Bliss
Great stay. Friendly and very helpful staff. Lovely views. Would definitely recommend this place. Pool, spa, and beach. Right at your door.
Beoordeeld 23 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Edwin van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Uitzicht op tuin 1-2 nachten
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Fantastic Accomodation
Very comfortable and spacious rooms,complete with cooking utensils. Perfect location, it's 5 minutes from Hamilton Island airport. They have free shuttles that take guests to and from the airport, restaurants, & shops. Very courteous front desk service.
Beoordeeld 04 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ana-Maria van Thailand
(Echt)paar
Deluxe Coral Uitzicht op zee 1-2 nachten
Ik verbleef 4 nachten in april 2016
Sound accommodation
Although the accommodation was barable, there are a few things that management may like to take into consideration. The walls were very thin and we could hear our neighbours talking - both upstairs and beside us. The cabinet handles in the kitchen were greasy and dirty. The bottom shelf of the fridge door (for bottles) was non-existent. The pillows were flat and stank - should be replaced.
Beoordeeld 01 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Edwin van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Uitzicht op tuin 1-2 nachten
Ik verbleef één nacht in april 2016
Clean, spacious rooms with living room & kitchen
The room accomodation was excellent. The only thing missing is that there's no wifi in the rooms.
Beoordeeld 29 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Anthony van Australië
(Echt)paar
Uitzicht op zee 1-2 nachten
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Long weekend @ HI
Clean & spacious rooms
Beoordeeld 26 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: