Goed 7,3
op basis van 147 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 147 beoordelingen
  • Hygiëne 6,8
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 7,3
  • Service 7,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 6,2
Sorteer op

Christine van Australië
(Echt)paren
Studio Oceaan Kamer
Ik verbleef één nacht in maart 2016
The Viewa are to Die for.
The room we had was OK, but the bathroom was long overdue for a renovation. The TV was right next to the bed, very bad positioning(who would want to watch anyway) If it wasn't for the Most Spectacular View I wouldn't recommend. All that said We will stay again and request a different room.
Beoordeeld 14 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

YEONSEONG van Zuid-Korea
(Echt)paren
Studio Oceaan Kamer
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
great!!!!!!!!!!!
view spa and pool location
the views, space of apartments, position, everything that we required on hand
Beoordeeld 20 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

YEONSEONG van Zuid-Korea
(Echt)paren
Studio Oceaan Kamer
Ik verbleef 3 nachten in november 2015
Lovely place
view staff balcony
The apartment is big and spacious and has an amazing view from the balcony
Beoordeeld 18 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

YEONSEONG van Zuid-Korea
Groepen
Studio Oceaan Kamer
Ik verbleef 3 nachten in november 2015
Incredible view, great location
great ocean view price friendly staff
The view from my room was incredible i saw great sunrise!!!! i would like to go again!!!
Beoordeeld 08 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Annie van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
1 Slaapkamer
Ik verbleef 4 nachten in december 2015
Excellent
Location, staff friendliness, facilities
Excellent
Beoordeeld 25 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nic van Australië
(Echt)paren
Studio Oceaan Kamer
Ik verbleef één nacht in december 2015
OK but not a hotel
location and view (but you had to pay more for that) and that's it.
This was more of a self contained apartment. We were told to wash and put away all dishes and remove all rubbish from the bins and take it down stairs or be charged an additional fee. It markets itself as a resort with the rooms classified as suites which it certainly wasn't. Very disappointing!
Beoordeeld 19 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Damien van Australië
(Echt)paren
Studio Oceaan Kamer
Ik verbleef één nacht in december 2015
Comfort up a hill
Location, Views, Comfortable
Stay here was quite good. The bathrooms are a bit outdated but the room generally was clean and comfortable. Tough walk up the hill after a night out but location is still good enough to walk home from the esplanade. No trouble asking for a later check out time of 11am.
Beoordeeld 19 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

vince van Australië
(Echt)paren
1 Slaapkamer
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
Total gooood
Position
Should stay it longa
Beoordeeld 11 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Melissa van Australië
Individuele reizigers
Studio Oceaan Kamer
Ik verbleef 7 nachten in oktober 2015
Great spot to unwind
Location, views, self-catering
Beoordeeld 10 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Karleen van Nieuw-Zeeland
(Echt)paren
Studio Oceaan Kamer
Ik verbleef 4 nachten in oktober 2015
Great Location
Location, view, comfy bed.
The Location was fantastic, and the view was outstanding from our room. The bed was extremely comfy. The second pool was a great temperature, but we felt it needed cleaning and the grounds surrounding it were in a neglected state. The reception area and staff were very friendly and helpful.
Beoordeeld 31 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: