Aangenaam 6,9
op basis van 316 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 316 beoordelingen
  • Hygiëne 7,0
  • Faciliteiten 7,0
  • Ligging 7,8
  • Kamercomfort 7,0
  • Service 6,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,9
  • Ontbijt/maaltijden 5,8
Sorteer op

Jeff van Canada
(Echt)paar
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 4 nachten in april 2015
Clean, nice staff
staff, price, breakfast
Agood location, not too far from the night market. Good breakfast, very nice staff. Internet is slow at times but works well. Will stay here again.
Beoordeeld 05 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hans van Nederland
(Echt)paar
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in januari 2015
So so hotel on a lively street
Central location, simple yet adequate breakfast, friendly and helpful staff
We had a room without a view (unless you count the outlook on a set of airco units in a small alley as a view), piping in the bathroom was leaking so the floor was always wet. Beds were okay and clean. The central location in Vientiane makes it a good starting point for sightseeing.
Beoordeeld 25 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

michael van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 4 nachten in januari 2015
4 nights like a month
location,location,location
a middle of the road ok
Beoordeeld 11 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ken van Australië
Individuele reiziger
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in januari 2015
Bang Crash Boom!!!!!
This is the worst hotel in Lao. Take my advice... there are many other 2 and 3 star hotels that are 10 times this one. People talking on their mobiles in the hall from 2 AM to 4 AM. Disgusting!!!!
Beoordeeld 07 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHOO van Maleisië
Groep
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in december 2014
Satisfactory stay
service, breakfast, location
satisfactory
Beoordeeld 12 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

dean van Australië
Individuele reiziger
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2014
not up tp standrs
location only
Did really enjoy staff dont understand english apart from one girl but when she is not there poor english i hadcmy clothes washed and return half still wet
Beoordeeld 05 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

perry van Verenigde Staten
(Echt)paar
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 4 nachten in september 2014
Our Stay At Win Hotel was nice
Clean and friendly staff and good location. Wifi works good.
This is a friendly family run hotel and we will stay there the next time we go to Laos. There is hot water in the lobby for coffee not in the room. The wifi is good.
Beoordeeld 20 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Prasith van Australië
Individuele reiziger
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 4 nachten in juli 2014
The owner very greedy.
close to restaurants,and shops.
Not to bad for stay but the owner too greedy terrible food for breakfast.Free Wifi but pc in lobby never available always used by family members play games all the time.Air condition and fan in lobby used as meal room never swich on.
Beoordeeld 17 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Joe van Verenigde Staten
Zakelijke reiziger
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 5 nachten in september 2014
Friendly staff and good location
Location, staff and comfort
good
Beoordeeld 14 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Christopher van Australië
Individuele reiziger
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 3 nachten in juli 2014
overstated
location
not to expectation
Beoordeeld 11 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: