Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 333 beoordelingen
  • Hygiëne 6,1
  • Faciliteiten 5,1
  • Ligging 6,6
  • Kamercomfort 6,0
  • Service 6,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,4
  • Ontbijt/maaltijden 5,8
Sorteer op

KAMALKUMAR van Verenigd Koninkrijk
Gezinnen met jonge kinderen
Familiekamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
1st time in a hotel in Philippines
I have always been in hotels in UK, Singapore, Dubai etc where we have lots of facilitys, first hotel in Philippines and simple facilities as Kettle, Hair dryer, some empty cups/glasses etc were nothing availabe. I think they should consider that international customers do need some facilities like these. Overall the hotel was fantastic, clean rooms, warm welcome from staff and near to the city life. Satisfied :-)
Beoordeeld 19 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

DAVID van Verenigde Staten
Individuele reizigers
VIP Kamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Ok but .....
First night stay part way through we were moved to another room. Paid for a VIP room do not feel I got a vip room. The amenities list stated that there was a hair dryer in the VIP room and there was none. Requested a coffee pot while booking the room and none was provided.
Beoordeeld 14 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rodney van Filipijnen
Individuele reizigers
Taxi Kamer
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
toilet clogged up
Flushing toilet always a problem.
Beoordeeld 09 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jose van Filipijnen
(Echt)paren
Taxi Kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Good
Very friendly staff, spacious room, clean. Good food.
Beoordeeld 02 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Richard van Filipijnen
Groepen
Taxi Kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Great Location and Kind Service
It was a great stay at the hotel. Clean and the staff was good and accommodating. It's also very convenient for someone going to airport. They also have a service vehicle at very very affordable rate. I will definitely stay in this hotel the next time I'm in manila
Beoordeeld 11 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

brian van Australië
Individuele reizigers
Taxi Kamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
desperate only
Very old cheap building with basic amenities. No entrance or reception.
Beoordeeld 07 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Arif van Taiwan
Zakelijke reizigers
Taxi Kamer
Ik verbleef één nacht in juni 2016
very bad experience
very bad experience because I have no idea when I booked from see the photos, totally different than what we see in photos, this is kind of rest area house not hotel. very bad experience that's why I cancelled my next booking on 8th July
Beoordeeld 29 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

XU van China
Zakelijke reizigers
Taxi Kamer
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Bad room environment
This is my first time to Philippines. So I never know this hotel before. In my check in first day. I had bad feeling when I enter into the hotel. Somber light and stairs. But the most dispointment is the TV channel just only 2 channels for choice. One for love movie, other is sexy movie. That's make me awkwarded. I think I will not check in with this hotel in the future.
Beoordeeld 12 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Richard van Canada
(Echt)paren
VIP Kamer
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Disappointing
Horrible place, Bedsheets stained,pillows stained, air conditioner old and loud. Only good thing about it is its close to the bus stations....
Beoordeeld 03 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lukas van Tsjechië
Groepen
VIP Kamer
Ik verbleef 3 nachten in april 2016
bad location in pasay
very bad location, better to take taxe immediatelly. True smell of manila street. Food delivery to the hotel room, expensive, but straight to the bed.
Beoordeeld 26 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: