Zeer goed 7,8
op basis van 85 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 85 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 7,7
  • Kamercomfort 8,0
  • Personeel 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,6
  • Ontbijt/maaltijden 7,4
Sorteer op

elie van Verenigde Staten
Zakelijke reizigers
Standaardkamer
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Wonderful hotel in Amsterdam
Nice and clean hotel in a nice residential neighborhood yet close walking distance to old town. Situated on a canal with wonderful views.
Beoordeeld 04 juni 2016

Jane-Marie van Australië
Gezinnen met oudere kinderen
Standaardkamer
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Awesome
The ambience of the hotel was outstanding, the staff were amazing, the location was ideally situated on the Canals away from the hustle and bustle of the night life. Clean, spacious rooms, modern and fresh.
Beoordeeld 19 mei 2016

David van Australië
(Echt)paren
Standaardkamer
Ik verbleef 4 nachten in april 2016
Good choice near museums
We had a great time here
Beoordeeld 17 april 2016

James van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Standaardkamer
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Good Hotel
Only problem is no air conditioning in the rooms which made it too hot the last couple of days.
Beoordeeld 06 april 2016

Rosa van Singapore
Zakelijke reizigers
Standaardkamer
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
Great View, Cozy and Quiet
Nice scenery over looking the Amsterdam Canal, quiet and relaxing and at the same time walkable distance to the city centre.
Beoordeeld 03 april 2016

marilyn van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Executive Kamer met Uitzicht op Kanaal
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Nice hotel but lack of communication!
Lovely clean hotel but the staff don't let you know the facilities available. They're not very helpful with how to get around or where to buy things and also had a problem getting my inclusive breakfast
Beoordeeld 30 maart 2016

Thomas van Singapore
(Echt)paren
Standaardkamer
Ik verbleef één nacht in januari 2016
Nice hotel in a sweet location near a canal
Lovely hotel, not too far away from the hustle and bustle, good place if you want to be quite near the action and appreciate some peace and serenity too.
Beoordeeld 28 januari 2016

DIMITRIOS van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Standaardkamer
Ik verbleef één nacht in december 2015
Amazing
Big room, great view, best atmosphere
It was just like a dream. Amazing hotel. Well done.
Beoordeeld 18 december 2015

Aine van België
(Echt)paren
Standaardkamer
Ik verbleef één nacht in november 2015
Great hotel!
location, price (when compared with average price in Amsterdam), breakfast for reasonable price also
It was our third time to stay. Only small comments: no hair conditioner, boiled eggs were freezing...we will stay again!
Beoordeeld 09 november 2015

Georgios van Griekenland
Zakelijke reizigers
Standaardkamer
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
Excellent location
Location, staff, restaurant
Beoordeeld 02 november 2015


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: