Zeer goed 7,6
op basis van 346 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 346 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 7,1
  • Ligging 7,8
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,6
  • Ontbijt/maaltijden 6,1
Sorteer op

Harry van Filipijnen
(Echt)paar
Studio
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Very Pleasant Stay
Good location, excellent staff, clean rooms!
Beoordeeld 07 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Man van Hong Kong
Individuele reiziger
Studio
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Review
Good location and service. But the room and photo do not match at all.
Beoordeeld 30 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rodney van Hong Kong
(Echt)paar
Superior Suite (Queensize Bed)
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Leisure
Great location and spacious room
Beoordeeld 26 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chee van Singapore
Individuele reiziger
Superior Suite (Queensize Bed)
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Poor Housekeeping
Furnishing a bit run down. Fridge was not working, with towels inside, horrible sight. Don't they check on their rooms before handing over to guests?
Beoordeeld 19 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Fuk van Hong Kong
(Echt)paar
Deluxe Suite Queensize Bed
Ik verbleef één nacht in april 2016
Surprisingly Good
The room size is decent enough to be a Junior Suite of 4-5 stars hotel in HK. Location is great if the one familiar HK enough, but it might be some difficulties for those first-timer to locate the property as I trust even most of the taxi drivers may not really aware of it. The property itself is located more closer to Jordan subway station rather than Tsimshatsui but of course, you have to be familiar enough to find the way to walk. In terms of hardware, the only short for would be no socket at the bedside but just one nearby on the floor, then you have to make use of the chair when charging your phone at the unreachable distance from the bed, nowadays, it would be important for most of the travelers with their mobile equipment. (the one at the closet doesn't work at all coz it was set too close to the desk and no room for the USB cable. Apart from the above listed, overall were great for this property. Staffs are also courteous enough as a Serviced Apartment, of course not comparing with hotel but friendly service would be highly appreciated already.
Beoordeeld 02 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

JAE van Zuid-Korea
Zakelijke reiziger
Studio
Ik verbleef één nacht in april 2016
Great
Great
Beoordeeld 24 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jabin van Singapore
Zakelijke reiziger
Deluxe Suite Queensize Bed
Ik verbleef 4 nachten in april 2016
All good
All good. Size of room is awesome. Clean and the housekeeping is great.
Beoordeeld 21 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

SHAHEED van Zuid-Afrika
Zakelijke reiziger
Deluxe Suite Queensize Bed
Ik verbleef 4 nachten in april 2016
my stay
Enjoyable stay. Huge room for hong kong hotels. Clean, comfortable, friendly and easy location to all amenities. More tv channels will be great to compliment it all.
Beoordeeld 18 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

John van Canada
Individuele reiziger
Superior Suite (Queensize Bed)
Ik verbleef één nacht in april 2016
Ok place to stay!
A bit hard to find! Not too close to the subway/train station. Not a good view in the room. Size of the room is ok.
Beoordeeld 15 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chi van Hong Kong
Gezin met jonge kinderen
Superior Suite (Queensize Bed)
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
Value for money
Good location and size. Not family friendly apartment design.
Beoordeeld 04 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: