Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 1498 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,3
  • Udogodnienia 7,1
  • Lokalizacja 7,1
  • Komfort pokoju 7,9
  • Obsługa 8,0
  • Wart swojej ceny 8,2
  • Jedzenie/Posiłki 6,3
Sortuj wg

KAI – Malezja
Podróże służbowe
Deluxe King
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Great Location, comfortable room and clean room
Great Location, comfortable room and clean room
Great Location, comfortable room and clean room
Data recenzji: 05 maja 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

YING – Malezja
Wycieczki w pojedynkę
Deluxe King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Good Stay
Good Location, Clean Room, Comfortable Bed
Good
Data recenzji: 05 maja 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

TAN – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Premium
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2015
Clean and comfortable
Clean, tide, near
Not convenience since just only 1 card for in/out, need wait at lobby when return room for partner to come down and bring on.
Data recenzji: 05 maja 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

SIM – Malezja
Podróże z partnerem
Deluxe King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: luty 2015
Room is comfortable
clean & spacious room, friendly staff
the hotel room is spacious and clean, but too bad it is a bit far from town area. Overall is OK for me.
Data recenzji: 04 maja 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Sui – Malezja
Wycieczki w pojedynkę
Deluxe King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2015
Good location and comfy stay
Spacious, comfy and centralized
Overall is quite satisfying, if the staff's attitude can be improved will be good. I approached the reception a few times and everytime no one bother to serve me until I asked for help.
Data recenzji: 04 maja 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ayron – Singapur
Podróże służbowe
Deluxe King
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Thumbs Up
Room Comfort, Hotel Cleanliness, Food / Dining
It was good. The rooms was all filled up when I tried to request for additional room.
Data recenzji: 04 maja 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Khairul – Malezja
Podróże służbowe
Deluxe King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Nice and clean Hotel.
New hotel condition and very clean
The hotel is still new, or I feel like a new hotel. The furniture and all equipments are great and working fine. Room size is quite big and also suitable for traveller with family and kids.
Data recenzji: 02 maja 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ang – Malezja
Podróże służbowe
Premium
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Comfortable Stay
comfort bed, value of money, cleanliness
every things is good, definitely is my first choice if i back to Kuching. Only one thing i cant understand is they do their paging system maintenance on 4.00am, which are loud and wakes all of us from the middle of sleep.
Data recenzji: 29 kwietnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Terry – Malezja
Podróże służbowe
Deluxe King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
CLEANLINESS
CLEAN
Data recenzji: 27 kwietnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

JR – Malezja
Podróże grupowe
Deluxe King
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: kwiecień 2012
Nice view, clean & easy access.
River view, cozy yet not far from tourist spots
Pleasant, definitely on my list if ever return to Kuching.
Data recenzji: 27 kwietnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: