Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 1497 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,3
  • Udogodnienia 7,1
  • Lokalizacja 7,1
  • Komfort pokoju 7,9
  • Ocena personelu 8,0
  • Wart swojej ceny 8,2
  • Jedzenie/Posiłki 6,3
Sortuj wg

YEE – Malezja
Podróże służbowe
Deluxe King
Nocy pobytu: 12. Miesiąc pobytu: wrzesień 2014
A comfortable hotel with mediocre service
Comfortable bed, clog-free shower cubicle, ample of plug points!
The room was superb. However, front desk services is extremely poor. For instance, I stayed for 2 weeks and was not informed about newspapers being available daily for the room!
Data recenzji: 15 września 2014

Siek – Malezja
Podróże służbowe
Deluxe King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2014
Payment using Credit Card not secure
Nil
After using credit card via online booking through agoda, credit card happen to be illegallly used by unknown person for other transaction.
Data recenzji: 12 września 2014

Ismail – Indonezja
Podróże z partnerem
Deluxe King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2014
will be back to this hotel again
comfort room, good location, good staff
Data recenzji: 10 września 2014

johnny – Malezja
Podróże służbowe
Deluxe King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2014
Unforgetable Staycation
Hotel room big enough with value of money, near CBD area. A lot nice food near by.
So far is very good, just some of the staff attitude not very good. Still got room for improvement for the staff especially lady staff.i asking some information from female staff, she don't like to bother me and attitude not so good. so i decided to ask male staff and he willing provide me the information that i need. Overall my stay in 360 hotel not bad.
Data recenzji: 09 września 2014

Elaine – Malezja
Podróże służbowe
Deluxe King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2013
Great Hotel
Great location, clean and spacious room
Enjoyed my stay in the hotel. The room is spacious, clean and strategically located in the city. Will definitely return to this hotel during my next visit to Kuching.
Data recenzji: 08 września 2014

ABANG – Malezja
Podróże służbowe
Deluxe King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2014
good hotel
cheap
Nice
Data recenzji: 07 września 2014

Guo – Malezja
Podróże służbowe
Deluxe King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2014
Value for Money
Room is clean, food is ok and good location
Data recenzji: 05 września 2014

muh – Malezja
Podróże służbowe
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: styczeń 2014
Quite Satisfied
room condition, staff performance, cleanliness
Satisfied and worth your money.
Data recenzji: 04 września 2014

SUGITO – Indonezja
Podróże służbowe
Deluxe King
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2014
Good location value for money
Location
Good location at city center, free wifi
Data recenzji: 01 września 2014

Kean – Malezja
Podróże służbowe
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2014
clean room with extra points
clean n spacious room for business n leisure. bed is comfortable with TV n hifi set. room is bright with windows. did I mention it have bath tub also?
Data recenzji: 31 sierpnia 2014


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: