Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 1499 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,3
  • Udogodnienia 7,1
  • Lokalizacja 7,1
  • Komfort pokoju 7,9
  • Ocena personelu 8,0
  • Wart swojej ceny 8,2
  • Jedzenie/Posiłki 6,3
Sortuj wg

RICHARD – Malezja
Podróże służbowe
Deluxe King
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: luty 2014
Clean Nice Room
Large, Clean , Comfortable
Overall were very good experience, one thing to complain are the internet line very slow during 7pm to 12 am, very difficult to send my email.
Data recenzji: 03 marca 2014

Chung – Malezja
Podróże służbowe
Deluxe King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: luty 2014
Great location of the hotel.
Location, spacious, clean.
It is near to perfect. The environment is good, location is perfect and the space is outstanding. Room for 2 can easily fit 6.
Data recenzji: 28 lutego 2014

TAN – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: luty 2014
good, no complaint.
fast check in and check out
Data recenzji: 27 lutego 2014

chee – Malezja
Rodziny z dużymi dziećmi
Deluxe King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: luty 2014
Clean and comfort
Room is clean, Great location, Near shopping area
This hotel room is clean and big, and very near to shopping area.Value for money.
Data recenzji: 22 lutego 2014

Shahrir – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Premium
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: luty 2014
Value for money
Clean, Comfort and Friendly
Data recenzji: 20 lutego 2014

Ping – Malezja
Podróże z partnerem
Deluxe King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: luty 2014
Nice Clean Comfy
Nice Clean Comfy
The hotel is nice, convenient to supermarket for needs. Spacious and clean.
Data recenzji: 20 lutego 2014

Shahrir – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: luty 2014
Value for money
Clean, Comfort & Friendly Staff
Clean, Comfort & Friendly staff. New hotel, free shuttle to city centre, good swimming pool, near to shopping centre.
Data recenzji: 20 lutego 2014

Kho – Malezja
Wycieczki w pojedynkę
Deluxe King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: luty 2014
great hotel
clean
Data recenzji: 18 lutego 2014

Nurul – Malezja
Rodziny z dużymi dziećmi
Premium
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: luty 2014
nice and enjoyable
room, easy parking, services
comfort, beautiful view and easy access to the city
Data recenzji: 17 lutego 2014

ANITA – Malezja
Rodziny z dużymi dziećmi
Premium
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: luty 2014
the stay was ok
location, wifi & family room
It was a dissapointing staying in this hotel this time cause i was charged extra RM5 per towel per day for the extra towel that i requested for.This was my third stay in this hotel & previously there was no extra charges for towel.Another dissapointing point was i requested for upper parking lot on the first day i checked in but until the last day i checked out i still havent get my parking lot. I dont know whether your staff just dont bother about guest request or what.....totally dissapointing....
Data recenzji: 15 lutego 2014


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: