Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 1498 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,3
  • Udogodnienia 7,1
  • Lokalizacja 7,1
  • Komfort pokoju 7,9
  • Ocena personelu 8,0
  • Wart swojej ceny 8,2
  • Jedzenie/Posiłki 6,3
Sortuj wg

HWEE – Malezja
Rodziny z dużymi dziećmi
Premium
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: październik 2013
Is a nice quiet and comfortable place to stay.
The room service staff keep our room clean neat daily, counter staff very helpful n friendly, room is big.
Is comfortable and clean and quiet, the hotel is easy to locate, and convenience enough to go to visiting places like the china street and the old town. Is a good choice to choose this hotel.
Data recenzji: 21 października 2013

yeoh – Malezja
Podróże służbowe
Deluxe King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2013
Clean & comfortable room at affordable price
clean, fast internet and comfortable bed
This is good and clean hotel during my stay at 360 tower A. Room is standard, toilet is big and close to shopping area, especially well equipped with fitness and nice deco swimming pool.
Data recenzji: 21 października 2013

ALVIAN – Indonezja
Rodziny z małymi dziećmi
Premium
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2013
Just average.
Spacious room, but not in a good location.
Data recenzji: 21 października 2013

ALVIAN – Indonezja
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
Just an average hotel.
Spacious room, with nothing else to offer.
Data recenzji: 21 października 2013

ZHONG – Chiny
Podróże służbowe
Deluxe King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2013
Convenient hotel
Free shuttle bus to citry cernter / large room / so so breakfast
Free shuttle bus to citry cernter / large room / so so breakfast Free shuttle bus to citry cernter / large room / so so breakfast Free shuttle bus to citry cernter / large room / so so breakfast
Data recenzji: 20 października 2013

NORHAZIANI – Malezja
Podróże z partnerem
Premium
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2013
Comfortable & relaxing
Breakfast, pool, parking
Nice place and calm. easy to park the car. easy to search building using gps. small pool but clean. delicious breakfast but front counter didn't mention anything that we need to buy the bfast coupon at the lobby..
Data recenzji: 18 października 2013

Ju – Korea Południowa
Podróże z partnerem
Deluxe King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2013
very clean and amazingly comfortable bed
very spacious room with amazing mattress, friendly staff, clean bathroom
Data recenzji: 17 października 2013

Terry – Malezja
Podróże służbowe
Deluxe King
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: październik 2013
clean and tidy
centrally located
Data recenzji: 17 października 2013

WEI – Malezja
Podróże służbowe
Deluxe King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2013
ok
Nice room.
Just a one night stay. Pleasant room though it's not situated near city center.
Data recenzji: 16 października 2013

HON – Malezja
Podróże służbowe
Deluxe King
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2013
i spent goods time with my colleague in this hotel
value of money, good customer serivce, good location
Data recenzji: 14 października 2013


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: