Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 1499 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,3
  • Udogodnienia 7,1
  • Lokalizacja 7,1
  • Komfort pokoju 7,9
  • Obsługa 8,0
  • Wart swojej ceny 8,2
  • Jedzenie/Posiłki 6,3
Sortuj wg

Mohammad – Malezja
Rodziny ze starszymi dziećmi
Premium
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
perfect
the hotel is good ..price cheaper compare to other hotel with same standard, a bit far from city center but its ok if you posses own transport..tq
Data recenzji: 05 lipca 2016

Yong – Malezja
Podróż w większej grupie
Premium
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Rooms are big for Twin Room
The room is spacious with large bed at Tower A. We feel very comfortable to stay here. Price is reasonable. Location will be slightly out of the center of kuching (water front, carpenter street). Little bit smelly of the room, i think mainly is because the carpet was a bit too old. However, the renovated room feel quite cozy and many furniture were added not long ago.
Data recenzji: 30 czerwca 2016

Carl – Malezja
Podróżujący służbowo
Deluxe King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Large Bed, affordable price and many car park
overall satisfy
Data recenzji: 28 czerwca 2016

Carl – Malezja
Podróżujący służbowo
Deluxe King
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: maj 2016
overall satisfy
Good location
Data recenzji: 28 czerwca 2016

Cheng – Malezja
Podróż z partnerem
Deluxe King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Good location
Breakfast very poor
Data recenzji: 24 czerwca 2016

Kong – Malezja
Podróżujący służbowo
Deluxe King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
M Impressed
Efficiently run, nice bed
Data recenzji: 22 czerwca 2016

KOK – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Very clean room, large and comfort bed
Location is not so good which surrounding by factory area but lucky the hotel provide free shuttle service to town and famous tourist area
Data recenzji: 20 czerwca 2016

YEE – Singapur
Rodziny z małymi dziećmi
Premium
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
facilities
good value for money and the room is clean
Data recenzji: 20 czerwca 2016

Moi – Malezja
Podróżujący służbowo
Deluxe King
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
feedback
good
Data recenzji: 17 czerwca 2016

christopher – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Premium
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
The night shift staff very nice
Overall is very good . 1st day I stay at room 713 the next door room 711 very noisy till I cannot sleep . The staff immediately arrange new room for me that's really nice . I forgot to thanks him who work 6/6/16 night shift. Regards chris
Data recenzji: 12 czerwca 2016


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: