Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 1499 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,3
  • Udogodnienia 7,1
  • Lokalizacja 7,1
  • Komfort pokoju 7,9
  • Ocena personelu 8,0
  • Wart swojej ceny 8,2
  • Jedzenie/Posiłki 6,3
Sortuj wg

ramesh – Singapur
Rodziny z małymi dziećmi
Premium
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
nice
shopping centre along with hotel
clean and spacious room with shopping centre attached to it.not much of option of shop n also not centrally located..overall stay was ok..
Data recenzji: 27 sierpnia 2013

DING – Chiny
Podróż z partnerem
Deluxe King
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2013
I like 360 Urban resort
comfortable, value for money, cozy
Nice experience in Kuching, especially in 360 Urban resort. Slow and cozy city, quiet and easy. Nice Chinese food, must try kolo mee and the soup. 20 mins walking to water front.
Data recenzji: 26 sierpnia 2013

Yoke – Malezja
Podróżujący służbowo
Deluxe King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2013
comfortable and relaxing
cleanliness, great view & friendly
Data recenzji: 26 sierpnia 2013

Han – Malezja
Podróżujący służbowo
Deluxe King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2013
The location is the key
Location, quietness and price
The easy access to the cbd is the highlight of the hotel, I love the quietness, too.
Data recenzji: 25 sierpnia 2013

Benedict – Malezja
Podróżujący służbowo
Deluxe King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2013
A luxury hotel
Nice design, nice view and not convenience.
Data recenzji: 25 sierpnia 2013

Jeffrey – Malezja
Podróż z partnerem
Deluxe King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2013
City Hotel .
Provides Airport shuttle for Rm 6. Free city shuttle. Large room
Check in was a breeze. Clean room . Large comfortable bed. Quiet room with good spread of breakfasts.
Data recenzji: 25 sierpnia 2013

Tianpei – Chiny
Podróż w większej grupie
Premium
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
Good location but a bit far
Location, cleanliness
The hotel was good. The room was in good condition and quite clean. I didn't spend much time in the hotel but the overall experience was pleasant. The location was a bit bad. You have to get a taxi to the city.
Data recenzji: 20 sierpnia 2013

Bei – Malezja
Podróżujący służbowo
Deluxe King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2013
Clean room
Clean room , freindly staff, easy to parking
Data recenzji: 20 sierpnia 2013

CHIK – Malezja
Podróż z partnerem
Deluxe King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2013
Nice to stay
Cheap, Clean, Nice staff
What a great holiday staying at 360. Will go again..
Data recenzji: 20 sierpnia 2013

Wan – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe King
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: sierpień 2013
Great hotel. Just like my second home
Nice room, affordable,free parking space
This is not my first time... If i'm not mistaken, it's my third. The only thing you need to be carefull is the bathroom sliding door. My husband was struggling to get out of the bathroom for half an hour because of the roller stucked.
Data recenzji: 20 sierpnia 2013


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: