Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 1497 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,3
  • Udogodnienia 7,1
  • Lokalizacja 7,1
  • Komfort pokoju 7,9
  • Ocena personelu 8,0
  • Wart swojej ceny 8,2
  • Jedzenie/Posiłki 6,3
Sortuj wg

Yoke – Malezja
Podróże służbowe
Deluxe King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2013
comfortable and relaxing
cleanliness, great view & friendly
Data recenzji: 26 sierpnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Han – Malezja
Podróże służbowe
Deluxe King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2013
The location is the key
Location, quietness and price
The easy access to the cbd is the highlight of the hotel, I love the quietness, too.
Data recenzji: 25 sierpnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Benedict – Malezja
Podróże służbowe
Deluxe King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2013
A luxury hotel
Nice design, nice view and not convenience.
Data recenzji: 25 sierpnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jeffrey – Malezja
Podróże z partnerem
Deluxe King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2013
City Hotel .
Provides Airport shuttle for Rm 6. Free city shuttle. Large room
Check in was a breeze. Clean room . Large comfortable bed. Quiet room with good spread of breakfasts.
Data recenzji: 25 sierpnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Tianpei – Chiny
Podróże grupowe
Premium
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
Good location but a bit far
Location, cleanliness
The hotel was good. The room was in good condition and quite clean. I didn't spend much time in the hotel but the overall experience was pleasant. The location was a bit bad. You have to get a taxi to the city.
Data recenzji: 20 sierpnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Bei – Malezja
Podróże służbowe
Deluxe King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2013
Clean room
Clean room , freindly staff, easy to parking
Data recenzji: 20 sierpnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

CHIK – Malezja
Podróże z partnerem
Deluxe King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2013
Nice to stay
Cheap, Clean, Nice staff
What a great holiday staying at 360. Will go again..
Data recenzji: 20 sierpnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Wan – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe King
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: sierpień 2013
Great hotel. Just like my second home
Nice room, affordable,free parking space
This is not my first time... If i'm not mistaken, it's my third. The only thing you need to be carefull is the bathroom sliding door. My husband was struggling to get out of the bathroom for half an hour because of the roller stucked.
Data recenzji: 20 sierpnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

ah – Malezja
Podróże służbowe
Deluxe King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2013
no special comment
strategic location
severe smoking smell in non-smoker room and cockroaches found. Other service and food were satisfactory.
Data recenzji: 19 sierpnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

ah – Malezja
Podróże służbowe
Deluxe King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2013
overall satisfactory. improve ventilation system a
clean, comfort and strategic location
Overall quiet were satisfactory, except unpleasant smoking smell and cockroaches found in room.
Data recenzji: 19 sierpnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: