Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 1498 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,3
  • Udogodnienia 7,1
  • Lokalizacja 7,1
  • Komfort pokoju 7,9
  • Obsługa 8,0
  • Wart swojej ceny 8,2
  • Jedzenie/Posiłki 6,3
Sortuj wg

Ray – Malezja
Podróżujący służbowo
Deluxe King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Big room size, Comfy bed
Room size is big and comfortable bed. Cleanliness in bathroom could be improved. Facility like lift only 1 working instead of 4 units at the same time. But so far I have never encounter long waiting or pack of people in the lift.
Data recenzji: 19 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Muhammad – Malezja
Podróżujący służbowo
Pokój z dwoma łóżkami Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2016
poor front desk
to much hidden cost.
Data recenzji: 09 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

mohamad – Malezja
Podróżujący służbowo
Deluxe King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2016
Staff not good and well trained
They charged me transport which i didnt book and use. The receptionist took 1 hour to find out and refund my money.oh my god what a lame and low service staff!
Data recenzji: 08 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

CHEE – Malezja
Podróżujący służbowo
Premium
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2016
Good location
Good location,friendly staff, value for money
Data recenzji: 07 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

IR. – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Excelent
Not much food and choices for breakfast. The waiter/waitress not having good hospitality and courtesy. Need more train.
Data recenzji: 06 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Trista – Malezja
Podróżujący służbowo
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: maj 2015
Clean, Comfortable, Spacious
Specious room, clean and comfortable for business traveler.
Data recenzji: 05 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Halmee – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Premium
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Good
Good
Data recenzji: 26 kwietnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ngar – Malezja
Podróżujący służbowo
Deluxe King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2015
Comfortable, Clean & Good Service
Good Choice to stay here.
Data recenzji: 22 kwietnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Poh – Singapur
Podróżujący służbowo
Deluxe King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Affordable rates, Nice rooms and Professional staff
M Hotel is near to the city center and it has the quality services from professional staff. Just the internet via WIFI was a little slow, or else Facilities will be 5 stars....
Data recenzji: 19 kwietnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

William – Malezja
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2015
great hotel
big bed, clean and comfy room
Data recenzji: 15 kwietnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: