Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Dobry



z 628 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,7
  • Udogodnienia 5,7
  • Lokalizacja 7,2
  • Komfort pokoju 7,7
  • Ocena personelu 7,9
  • Wart swojej ceny 8,0
  • Jedzenie/Posiłki 6,4
Sortuj wg

Han – Malezja
Podróże służbowe
Pokój Deluxe typu Queen jednoosobowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Quiet and relaxing
Quiet surrounding, good security, clean and comfortable room
Comfortable and absolute peace of mind. Requiring the room access card to take the lift means no unwanted knocking on the room door.
Data recenzji: 19 czerwca 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Victor – Singapur
Wycieczki w pojedynkę
Pokój Deluxe typu Queen jednoosobowy
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: grudzień 2013
Nice and comfort with good viewing to riverside
WIFI good, Room is big and Bed is comfort too
Toilet bath needs to be improved to block water from overflow to the floor wet whenever customer is taking shower
Data recenzji: 16 czerwca 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Eliz – Malezja
Podróże służbowe
Pokój z dwoma łóżkami Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2014
OK
Quite,Clean,Friendly Staff
Data recenzji: 16 czerwca 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Irene – Malezja
Wycieczki w pojedynkę
Apartament deluxe z 1 sypialnią
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2014
Great location with many shopping nearby.
Friendly staffs, Great location attractive
Average stay, but the tv channels need to update more.
Data recenzji: 11 czerwca 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Romeo – Malezja
Podróże służbowe
Pokój Deluxe typu Queen jednoosobowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: luty 2014
Room is Comfort
Got Swimming Pool, Big room, Friendly Staff
The room is big, the traffic from airport to the hotel is smooth. But the location is not at the city. Not easy to get the taxi, even the staff help me to call the taxi but need to wait about 30 minute. But the room is big, the staff is friendly and the process check in and out is fast
Data recenzji: 30 maja 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

mastura – Malezja
Podróże grupowe
Pokój Deluxe typu Queen jednoosobowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2014
wonderfull life i hv began
the view/urban style
it was great experienced tht i ever hv and i want to repeat it
Data recenzji: 27 maja 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Hiong – Malezja
Podróże z partnerem
Pokój Deluxe typu Queen jednoosobowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2014
Affordable at reasonable comfort
Affordable, comfortable, location
A swift one-day stay hussle-free, with good views and satisfactory amenities. Value to money choice.
Data recenzji: 21 maja 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

kim – Malezja
Podróże z partnerem
Pokój z dwoma łóżkami Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2014
I am too satisfied the hotel room bcoz too old
Fast check in n out, shopping center just a door step, calm sorrounding
I am not satisfied for the hotel room coz too old and not central of the town.
Data recenzji: 17 maja 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

AZIEMAH – Malezja
Podróże z partnerem
Pokój z dwoma łóżkami Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2014
it was a great stay.
the room, the cleanliness and also the view of the city.
Data recenzji: 16 maja 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Han – Malezja
Podróże służbowe
Pokój Deluxe typu Queen jednoosobowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2014
comfortable and pleasant
good location, clean and comfortable room, good security
Great except no hot water shower.
Data recenzji: 13 maja 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: