Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Dobry



z 629 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,7
  • Udogodnienia 5,7
  • Lokalizacja 7,2
  • Komfort pokoju 7,7
  • Obsługa 7,9
  • Wart swojej ceny 8,0
  • Jedzenie/Posiłki 6,4
Sortuj wg

Ho – Malezja
Podróże służbowe
Pokój z dwoma łóżkami Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: październik 2013
not fantastic,
cannot recall of anything good, other than the free shuttle to the city.
nothing great, as it is away from the city, and even though it is situated in a shopping centre, but it is nothing much finish walking from llevel 1-3 in 30 mins.
Data recenzji: 23 października 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

AMY – Malezja
Podróże grupowe
Pokój z dwoma łóżkami Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2013
qiute quiet room, nice....
big room, good swimming pool, nice restaurant beside d hotel
Data recenzji: 22 października 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Joseph – Malezja
Podróże z partnerem
Pokój Deluxe typu Queen jednoosobowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2013
Great stay
Clean, comfrotable bed and relax
Value for money and quite surrounding. Will stay here again for my next visit to Kuching.
Data recenzji: 09 października 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Lik – Malezja
Podróże służbowe
Pokój z dwoma łóżkami Deluxe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: październik 2013
Good stay, Value for money
Good stay, Value for money, Clean Room
Very nice and big room, clean, good location, worth for money.
Data recenzji: 08 października 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Lip – Malezja
Podróże służbowe
Pokój z dwoma łóżkami Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2013
cosy and value for money
big room and nice city view
Data recenzji: 08 października 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Joyce – Malezja
Podróże grupowe
Apartament deluxe z 1 sypialnią
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2013
Great hotel!
Large bedroom, clean room and great view
Stayed there for one night and the view from 17th floor was simply enchanting at night. My room was a 1-bedroom apartment type so it was equipped with kitchen, dining room, living room, 1 large bedroom and of course bathroom. Quite nice for this type of room and really cheap! The staff was friendly and efficient since my booking was a last minute booking. I do hope for buffet breakfast, they provide more choices and they have bathtub.
Data recenzji: 08 października 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Kenny – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Deluxe typu Queen jednoosobowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: marzec 2013
ALways my choice
Great room, Great location and great staff
Been to this hotel few times and they never let me down. ALways have great hygiene and great service. Love the location and the food around. Well done and will go back again.
Data recenzji: 05 października 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Kenny – Malezja
Wycieczki w pojedynkę
Pokój Deluxe typu Queen jednoosobowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: luty 2013
Great location and easy to access to everywhere
Clean, big and location
Great place to stay with family and the best thing is that it's convenient for travellers as they're close to everywhere. Highly recommended.
Data recenzji: 05 października 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

nancy – Malezja
Podróże z partnerem
Pokój Deluxe typu Queen jednoosobowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2013
first stay in 360 urban,nice hotel,will come again
big room,clean room,clean bathroom
nice hotel,i like the room because is very clean and comfortable,and the bathroom very new and still new,the bathtub is clean than other hotel that i ever stay before
Data recenzji: 04 października 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jeslyn – Afganistan
Podróże służbowe
Pokój Deluxe typu Queen jednoosobowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2013
Budget hotel with above budget hotel facilities
Clean, fast Wi-Fi and Value for money
Room was refurbished. Very clean, fast LAN connection and stable Wi-Fi connection in room. Provide airport shuttle service at a very affordable price but with limited schedule. Though just next to the hotel is the shopping centre but the variety whether is food or shopping is very minimal. With the money you pay, you can have free Wi-Fi in room with swimming pool...it is definitely a value for money stay. Moving around the hotel to other places might not be convenient unless you have transportation.
Data recenzji: 30 września 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: