Wspaniały 8,2
na podstawie 110 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 110 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,3
  • Udogodnienia 8,0
  • Lokalizacja 9,4
  • Komfort pokoju 8,1
  • Obsługa 8,5
  • Wart swojej ceny 8,0
  • Jedzenie/Posiłki 7,1
Sortuj wg

Rachael – Australia
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój z widokiem na ocean
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Overrated old tired hotel
Location
Staff incredibly rude upon checkib and checkout and any request Our so called executive ocean view room was a dirty stained old hotel room so I'd hate to see what a standard room looks like. Very deceiving hotel .. Not recommended for holidays or family
Data recenzji: 25 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jessica – Australia
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój standardowy z widokiem na plażę
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: listopad 2015
Amazing
Service, cleanliness, view
Data recenzji: 27 listopada 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Weasl – Tajlandia
Indywidualni podróżujący
Pokój standardowy z widokiem na plażę
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: październik 2015
Awesome location right in the heart of Airlie
Location. Comfort. Service
Very pleasant and relaxing
Data recenzji: 19 października 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Nino – Australia
Podróż z partnerem
Pokój typu Twin Village
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: wrzesień 2015
Relaxing break
Pool, location and free parking
Room was a generous size with 2x queen size beds....awesome!! Airlie Beach is a great spot for a winter break.
Data recenzji: 07 września 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Monica – Australia
Podróż z partnerem
Pokój z widokiem na ocean
Nocy pobytu: 7. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Can't go wrong
Location, staff, value
Absolutely amazing! - definitely would stay again
Data recenzji: 17 sierpnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Gail – Australia
Podróż z partnerem
Pokój z widokiem na ocean
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
airlie beach stay
location,cleanliness,staff performance
The staff were very efficient when we arrived. The accommodation was clean and roomy with a great view of the ocean and surrounding islands,the harbour and the street activity. The location had easy access to the esplanade and main shopping precinct and restrurants we didn't have to take our car out for the 3 days we were there. We were able to walk to Cannonvale along the waterfront past Abel Marina with beautiful views along the way. Have stayed at this hotel many years ago would stay there again.
Data recenzji: 03 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

vicki – Australia
Podróż z partnerem
Wiejski pokój
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
fantastic place
central location, room servicing, restaurants
we really enjoyed our stay here,friendly staff,room servicing attention to detail was fantastic,hotel has nearly everything on site, overall a great stay and will definitely be praising the hotel via word of mouth.
Data recenzji: 30 czerwca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

ji – Korea Południowa
Indywidualni podróżujący
Pokój standardowy z widokiem na plażę
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
Great
Location service and view
JUNE
Data recenzji: 30 czerwca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Matina – Australia
Podróż z partnerem
Pokój standardowy z widokiem na plażę
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
Best location
Location, very clean and easy to get around.
Data recenzji: 14 czerwca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Terapat – Tajlandia
Podróż z partnerem
Wiejski pokój
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
Value for money, good
Close to the shop
Very good
Data recenzji: 12 czerwca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: