Wspaniały 8,2
na podstawie 110 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 110 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,3
  • Udogodnienia 8,0
  • Lokalizacja 9,4
  • Komfort pokoju 8,1
  • Ocena personelu 8,5
  • Wart swojej ceny 8,0
  • Jedzenie/Posiłki 7,1
Sortuj wg

Jessica – Australia
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój standardowy z widokiem na plażę
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: listopad 2015
Amazing
Service, cleanliness, view
Data recenzji: 27 listopada 2015

Weasl – Tajlandia
Wycieczki w pojedynkę
Pokój standardowy z widokiem na plażę
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: październik 2015
Awesome location right in the heart of Airlie
Location. Comfort. Service
Very pleasant and relaxing
Data recenzji: 19 października 2015

Nino – Australia
Podróże z partnerem
Pokój typu Twin Village
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: wrzesień 2015
Relaxing break
Pool, location and free parking
Room was a generous size with 2x queen size beds....awesome!! Airlie Beach is a great spot for a winter break.
Data recenzji: 07 września 2015

Monica – Australia
Podróże z partnerem
Pokój z widokiem na ocean
Nocy pobytu: 7. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Can't go wrong
Location, staff, value
Absolutely amazing! - definitely would stay again
Data recenzji: 17 sierpnia 2015

Gail – Australia
Podróże z partnerem
Pokój z widokiem na ocean
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
airlie beach stay
location,cleanliness,staff performance
The staff were very efficient when we arrived. The accommodation was clean and roomy with a great view of the ocean and surrounding islands,the harbour and the street activity. The location had easy access to the esplanade and main shopping precinct and restrurants we didn't have to take our car out for the 3 days we were there. We were able to walk to Cannonvale along the waterfront past Abel Marina with beautiful views along the way. Have stayed at this hotel many years ago would stay there again.
Data recenzji: 03 lipca 2015

vicki – Australia
Podróże z partnerem
Wiejski pokój
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
fantastic place
central location, room servicing, restaurants
we really enjoyed our stay here,friendly staff,room servicing attention to detail was fantastic,hotel has nearly everything on site, overall a great stay and will definitely be praising the hotel via word of mouth.
Data recenzji: 30 czerwca 2015

ji – Korea Południowa
Wycieczki w pojedynkę
Pokój standardowy z widokiem na plażę
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
Great
Location service and view
JUNE
Data recenzji: 30 czerwca 2015

Matina – Australia
Podróże z partnerem
Pokój standardowy z widokiem na plażę
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
Best location
Location, very clean and easy to get around.
Data recenzji: 14 czerwca 2015

Terapat – Tajlandia
Podróże z partnerem
Wiejski pokój
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
Value for money, good
Close to the shop
Very good
Data recenzji: 12 czerwca 2015

Lillian – Australia
Podróże z partnerem
Pokój z widokiem na ocean
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2015
holidays
room location and price
Wonderful and would certainly return
Data recenzji: 18 maja 2015


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: