Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 31 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,6
  • Udogodnienia 2,0
  • Lokalizacja 8,8
  • Komfort pokoju 7,0
  • Ocena personelu 8,4
  • Wart swojej ceny 7,7
  • Jedzenie/Posiłki 6,7
Sortuj wg

Yit – Malezja
Podróże z partnerem
Pokój z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2013
Fully equiped kitchen to prepare own meals
kitchen, clean room, easy access to places
Was great but it would be good to have some shelving the the twin room.
Data recenzji: 27 sierpnia 2013

John – Australia
Wycieczki w pojedynkę
Pokój z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: sierpień 2013
Comfortable relaxing accomodation.
Staff, position and price
No fuss with the choice of mixing with people from other countries.
Data recenzji: 24 sierpnia 2013

Connie – Australia
Podróże z partnerem
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2013
Shared bathroom, tiny room, bed very uncomfortable
Only good thing was the location of the motel
Our stay was not pleasant. The beds were so uncomfortable they were unsleepable there was no room around the bed because the room was so small. We have a shared bathroom with another private room which was not described. There was no parking for our car and there was no tv in the room.
Data recenzji: 14 lipca 2013

Ashley – Francja
Wycieczki w pojedynkę
Dormitorium dla kobiet i mężczyzn
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2013
Nice
Staff, clean and located
Data recenzji: 02 czerwca 2013

Ashley – Francja
Wycieczki w pojedynkę
Dormitorium dla kobiet i mężczyzn
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2013
No too bad
Staff, clean and located
Data recenzji: 02 czerwca 2013

Patrick – Nowa Zelandia
Podróże z partnerem
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2013
Nice small hostel for exploring Whitsundays
Location, clean and good value
Data recenzji: 09 maja 2013

Dorinda – Irlandia
Podróże z partnerem
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2013
A very comfortable stay
The staff, the location, the facilities
We had a great stay at the hostel-kitchen facilities were really great-very clean and very user friendly.
Data recenzji: 24 marca 2013

Shu – Chiny
Podróże z partnerem
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: marzec 2013
Good location
Location, staff, price
The location is good, close to many restaurants and 24 hours convenience shop. All staff are friendly.
Data recenzji: 23 marca 2013

Patty – Chiny
Podróże grupowe
Dormitorium dla kobiet i mężczyzn
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: grudzień 2012
room is big enough and bathroom inside of room
good location
good, very nice. nice location, big room, and nice kitchen and dining room.
Data recenzji: 10 stycznia 2013

ZHU – Chiny
Podróże z partnerem
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2012
Lovely hotel with good location and warm atmospher
love the 2 room shared bathroom
The hostel is clean and warm, the receptionist is very helpful. And two twin room can share a bathroom that's very good
Data recenzji: 16 października 2012


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: