Bardzo dobry 7,7
na podstawie 3646 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 3646 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,7
  • Udogodnienia 6,7
  • Lokalizacja 8,6
  • Komfort pokoju 7,6
  • Ocena personelu 7,7
  • Wart swojej ceny 8,0
  • Jedzenie/Posiłki 6,6
Sortuj wg

GORDON – Malezja
Podróż w większej grupie
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Good Enough
Great breakfast & helpful staffs
Data recenzji: 04 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

GORDON – Malezja
Podróż w większej grupie
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Nice
Great breakfast
Data recenzji: 04 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

SAID – Oman
Indywidualni podróżujący
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
good stay
nice location
Data recenzji: 02 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Alexis – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Overall okay but disappointed with the check in process
We arrived at the check in counter at 12noon, and were told to come back at 2pm for check in as they were cleaning the room. As such, we went to book activities for 2.30pm, and wanted to go to the hotel to change etc. before then. However, at 2pm the room was still not ready and we waited till about 2.25pm. It was only after complaining that we finally could get our room.
Data recenzji: 28 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

roger – Wielka Brytania
Rodziny ze starszymi dziećmi
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
r m uk
the staff at the front desk very poor the room was unsafe air con very poor food very poor,wrong room but said i booked this one not the one on the internet pay for up grade WOULD not stay here again
Data recenzji: 28 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

jeremy – Australia
Indywidualni podróżujący
Deluxe z widokiem na basen
Nocy pobytu: 7. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Great,Location, Value for money
A great Hotel and one I use every time I go to Phuket, can't beat the location and the value for money at this establishment!!
Data recenzji: 19 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Marcus – Stany Zjednoczone
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na basen
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Not as good as before
This place used to be quite the treat in Patong, but recently it seems to have gone down hill. There is a new building, but the staff performance is not what it used to be.
Data recenzji: 12 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Mark – Australia
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe dwuosobowy z widokiem na basen
Nocy pobytu: 8. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Convenient location
The Amata is in a good location, 5minutes walk to Junceylon shopping complex and about 10minutes walk to the beach. The staff are very friendly and the room was very clean however it would be good if the provided tea/coffee making facilities. There was an electric kettle but no cups, etc.
Data recenzji: 02 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

PARIKSHIT – Indie
Indywidualni podróżujący
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Good
ACs needs to be fixed.Overall good experience apart from the AC which was not working for most of times and the room was aggressively hot.
Data recenzji: 30 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Amin – Australia
Indywidualni podróżujący
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 7. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Old room !
Old room , cockroaches! bad internet.. staff wasn't helpful!
Data recenzji: 29 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: