Aquarius Grand Hotel
Aquarius Grand Hotel
Zobacz wszystkie 33
Pokój o podwyższonym standardzie - Pokój gościnny Aquarius Grand Hotel
Pokój o podwyższonym standardzie - Pokój gościnny
Zobacz wszystkie 33
Foyer Aquarius Grand Hotel
Foyer
Zobacz wszystkie 33
Widok wnętrza Aquarius Grand Hotel
Widok wnętrza
Zobacz wszystkie 33
Wejście Aquarius Grand Hotel
Wejście
Zobacz wszystkie 33
NA MAPIE Aquarius Grand Hotel
NA MAPIE
Wspaniały
Lokalizacja
8,9
Zobacz wszystkie 33 Aquarius Grand Hotel
Zobacz wszystkie 33
Usunięto z ulubionych

Aquarius Grand Hotel

Niedawno odnowiono
Wspaniała lokalizacja
Zarezerwuj pobyt w sercu takiego miasta jak Hanoi - Zobacz co jest w pobliżu
Wspaniały
Na podstawie 1258 recenzjiSprawdź opinię gości
8,4
Obiekt polecany znajomym przez 94% gości
Wart swojej ceny8,6
Odległość do centrum0.50 Km
Ocena lokalizację8,9
Najbliższe lotniskoLotnisko Gia Lam (VGL)
Odległość do lotniska3,5 km
Posiada restauracjęTak
  • Transport lotniskowy

  • Serce miasta

  • wymiana walut

  • darmowe Wi-Fi we wszystkich pokojach

Wybór pokojów
8,5
Doskonała
Komfort i jakość pokoju
Ten obiekt cieszy się dużą popularnością!Ostatnio zarezerwowano kilka minut temu
Pokój Deluxe trzyosobowy (Deluxe Triple)
Pokój Deluxe trzyosobowy (Deluxe Triple)
...
  • 35 m²/377 ft²
  • dostępne pokoje dla niepalą...
  • 2 łóżka dwuosobowe lub 3 łó...
Wpisz daty, aby zobaczyć ceny
Apartament rodzinny dla 4 osób (Family Suite 4 person)
Apartament rodzinny dla 4 osób (Family Suite 4 person)
...
  • 36 m²/388 ft²
  • dostępne pokoje dla niepalą...
  • 2 łóżka dwuosobowe
Wpisz daty, aby zobaczyć ceny
Pokój o podwyższonym standardzie (Superior)
Pokój o podwyższonym standardzie (Superior)
...
  • 19 m²/205 ft²
  • dostępne pokoje dla niepalą...
  • 1 łóżko dwuosobowe lub 2 łó...
Wpisz daty, aby zobaczyć ceny
Pokój Deluxe (Deluxe)
Pokój Deluxe (Deluxe)
...
  • 26 m²/280 ft²
  • dostępne pokoje dla niepalą...
  • 1 łóżko King lub 2 łóżka je...
Wpisz daty, aby zobaczyć ceny
Pokój Deluxe z łóżkiem podwójnym lub 2 łóżkami pojedynczymi (Deluxe Double or Twin Room)
Pokój Deluxe z łóżkiem podwójnym lub 2 łóżkami pojedynczymi (Deluxe Double or Twin Room)
...
  • 26 m²/280 ft²
  • prysznic
Wpisz daty, aby zobaczyć ceny
Luxury Room Shared Bed
Luxury Room Shared Bed
...
    Wpisz daty, aby zobaczyć ceny
    Pokój Deluxe jednoosobowy (Deluxe Single)
    Pokój Deluxe jednoosobowy (Deluxe Single)
    ...
      Wpisz daty, aby zobaczyć ceny
      Room Two Double Beds
      Room Two Double Beds
      ...
        Wpisz daty, aby zobaczyć ceny
        Apartament typu Basic Suite (Basic Suite)
        Apartament typu Basic Suite (Basic Suite)
        ...
          Wpisz daty, aby zobaczyć ceny
          Pokój jednoosobowy o podwyższonym standardzie (Superior Single)
          Pokój jednoosobowy o podwyższonym standardzie (Superior Single)
          ...
            Wpisz daty, aby zobaczyć ceny
            Masz pytanie do Aquarius Grand Hotel?
            Nawet do 30% zniżki z ofertami dla wtajemniczonych Agoda!

            Po zalogowaniu się możesz zauwazyć niższe ceny!

            Zaloguj się teraz
            Aquarius Grand Hotel – więcej informacji

            Aquarius Grand Hotel – więcej informacji

            Opis

            Pokaż więcej

            Odległość od kluczowych miejsc

            Podane odległości są mierzone w linii prostej. Rzeczywiste odległości mogą być inne.
            Pokaż mniej

            W ofercie

            Pokaż mniej

            Co znajduje się w pobliżu?

            Podane odległości są mierzone w linii prostej. Rzeczywiste odległości mogą być inne.
            Pokaż więcej

            Zasady pobytu gości

            Pokaż więcej

            Użyteczne informacje

            Pokaż więcej

            Zweryfikowane recenzje od gości

            Recenzje – Agoda (1258)Recenzje – Booking.com (146)
            Warunki w obiekcie / Czystość8,3
            Udogodnienia7,7
            Lokalizacja8,9
            Jakość pokoju i komfort8,5
            Obsługa8,6
            Wart swojej ceny8,6
            Według zweryfikowanych użytkowników Agoda
            Filtruj komentarze od gości wg:
            Język
            English
            한국어
            ภาษาไทย
            Tiếng Việt
            więcej
            Typ pokoju
            Pokój o podwyższonym standardzie
            Pokój Deluxe
            Apartament rodzinny dla 4 osób
            Pokój Deluxe trzyosobowy
            Wyświetlanych zweryfikowanych komentarzy gości: 1180
            12345
            10,0
            Fantastyczny
            Zbigniew – Polska
            Podróż z partnerem
            Pokój Deluxe
            Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: luty 2012
            Doskonała lokalizacja, obsługa i standard ”
            Standard i obsługa hotelu na wysokim poziomie, śniadanie urozmaicone, smaczne i bez ograniczeń, forma szwedzkiego bufetu,hotel czysty, łazienki odpowiadające dobrym standardom europejskim, pokoje odpowiadające oczekiwaniom, cena umiarkowana. przy rezerwacji (przez Agodę) nalezy się liczyć ze wzrostem ceny pokoju w stosunku do przedstawionej przez Agodę w ofercie na stronie, róznica wynosi plus ca 15% czyli za pokój oferowany na stronie w cenie 30usd za dobe zapłaciłem 35 usd, oczywiście dostrzegłem to i zaakceptowałem o tym w trakcie jej dokonywania. Rezerwacja przez Agodę ma swój minus, jednokierunkowa komunikacja tylko w do hotelu, rodzi to problemy np. z dodtakowymi ewentualnie płatnymi usługami. Poprosiłem przez formularz Agody o transfer z lotniska zaznczjac, że przed wykoaniam usługi proszę o informację o ewentualnychy koswztach. serwis był w porządku jedank doipero na miejscu okazało się że jest bezpłatny od zamówienia trzech noclegów, na moje uwagi wyjaśnili ze nie mają mozliwości odpowiedzenia ponieważ Agoda nie udostepnia im mojego adresu e-mailowego.
            Hotel usytuowany w dogodnym miejscu w pobliżu wszystkich atrakcyjnych miejsc. Zasadniczo w zasięgu 10 minut spacerem możemy dotrzć do dwóch światów Hanoi, stare miasto i nowe zasobne hanoi. Idąc z hotelu w prawą strone, idzieny do jeziora i starego miasta, które pokazuje Hanoi bliższe ogólnemu obrazowi. Idąc w lewo docieramy w okolice narodowego banku oraz opery i tu pojawia się inne Hanoi, czyste, zasobne piękniejsze. Trzeba zobaczyć obydwa obrazy aby nie pozostać tylko z wizerunkiem zaułków, które nie zdążyły jeszcze się zmienić. Wrażenie negatywne to poczucie otaczającego cię brudu na ulicach jednak bez typowych np dla Tajlandii zapachów. Rekompensuje jednak te wrazenia ogólna życzliwość i uśmiech jakim obdazają cię Wietnamczycy. Z uwag dodtakowych - należy uważać na złodziei w tzw sliping busach oraz mafię taksówkową przy dworcach. Określenie jazdy na licznik jest chwytem na klienta licznik nabija w takiej taksówce dwa, trzy cztery razy szybciej niż powinien.
            Data recenzji: 08 marca 2012
            7,7
            Bardzo dobry
            Jerzy – Polska
            Podróż z partnerem
            Pokój o podwyższonym standardzie
            Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: grudzień 2011
            Świetna lokalizacja ale małe pokoje”
            superlokalizacja
            Miła sympatyczna, pomocna obsługa.Super lokalizacja, w samym centrum Hanoi - wszędzie blisko.Pokoje czyste,sympatycznie urządzone, ale małe.Śniadania dość dobre.Można liczyć na pomoc obsługi hotelowej.
            Data recenzji: 27 stycznia 2012
            9,2
            Fantastyczny
            jonson – Australia
            Podróż w większej grupie
            Pokój o podwyższonym standardzie
            Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2018
            Cheap but wonderful hotel”
            The staff were very friendly and helpful. The room was spaceful. Even though the restaurant is small, they have delicious breakfast.
            Data recenzji: 25 lipca 2018
            10,0
            Fantastyczny
            sopheak – Stany Zjednoczone
            Rodziny z małymi dziećmi
            Pokój o podwyższonym standardzie
            Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2018
            Traveling with young kids and elderly parents ”
            This was our first time In Hanoi. We had a very rocky beginning with our flight being delayed. We arrived around midnight with no Vietnamese currency to pay for our taxi. Mr. Nam, the general manager, took care of it for us. The room was very clean and the breakfast was delicious. There’s traditional Vietnamese breakfast to delicious baguettes and seasonal fruits. My kids who are picky eaters ate very well. I would have stayed longer at this hotel. The staff are very kind and warm. They go above and beyond to make sure that we have a comfortable stay. I forget to mention that all the staff spoke English.
            Data recenzji: 12 lipca 2018
            6,4
            Przyjemny
            Graham – Australia
            Podróż z partnerem
            Pokój Deluxe trzyosobowy
            Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2018
            Przyjemny”
            Value for money. Friendly staff
            Data recenzji: 21 maja 2018
            10,0
            Fantastyczny
            Samuel – Stany Zjednoczone
            Podróż z partnerem
            Pokój Deluxe
            Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2018
            Great staff - extremely helpful and friendly, always willing to help with a smile.”
            Con: construction next door starts around 6:00am 😣
            Data recenzji: 19 maja 2018
            6,4
            Przyjemny
            Erin – Stany Zjednoczone
            Podróżujący służbowo
            Pokój o podwyższonym standardzie
            Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2018
            Good for Travelers not so much for business”
            Place is in a good location and the staff really are wonderful. If I was to make a suggestion it would be the coffee. Western brewed coffee in a coffee machine can not be made with cheap Vietnamese coffee. Vietnamese coffee is specifically for Phim for the flavor. For a American coffee machine you need to use an Arabica and Robusta Mix. Basically the coffee you are brewing tastes horrible and really not acceptable. Other than that. Good place and I hope when I come back the coffee is not the same.
            Data recenzji: 29 kwietnia 2018
            7,6
            Bardzo dobry
            Dhilukshan – Australia
            Podróż w większej grupie
            Pokój Deluxe trzyosobowy
            Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2018
            Value for money. Great location and friendly staff. ”
            Stayed here for two nights. Very friendly staff. Ok facilities. Value for money for $50/night.
            Data recenzji: 06 kwietnia 2018
            9,6
            Fantastyczny
            Sin – Malezja
            Indywidualni podróżujący
            Pokój Deluxe trzyosobowy
            Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: marzec 2018
            clean hotel, good location & good breakfast”
            clean hotel, good location & good breakfast
            Data recenzji: 21 marca 2018
            8,0
            Wspaniały
            U – Singapur
            Rodziny ze starszymi dziećmi
            Apartament rodzinny dla 4 osób
            Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2018
            Bardzo dobry”
            Location is good, staff are very kind, hotel room is clean Breakfast can be improved. We stayed 5 nights but the same breakfast, quite boring The most horrible thing we faced that the construction is just beside the hotel, and making a lot of noises since 6am till 7pm. We couldn't sleep once construction started every morning. We informed receptionist but seems like they couldn't do anything about this issue.
            Data recenzji: 18 marca 2018
            8,4
            Wspaniały
            AUNG – Singapur
            Rodziny ze starszymi dziećmi
            Apartament rodzinny dla 4 osób
            Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2018
            Wspaniały”
            Pro - good location, staff are very helpful, clean Con - Major construction is going the new building just beside the hotel. The construction started 6:00am every morning. We couldn't sleep well due to construction noise in the morning. We stayed 5 nights at this hotel, but the same breakfast everyday
            Data recenzji: 18 marca 2018
            8,0
            Wspaniały
            Devi – Indonezja
            Podróż w większej grupie
            Pokój Deluxe trzyosobowy
            Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2018
            You get what you paid for.”
            Book this hotel for 2 nights via Agoda. The first night , they put us in Hanoi Genial Hotel, the sister hotel. The second night, we get Aquarius Grand Hotel. They have the same amenities but different location. Aquarius has good location while Hanoi Genial Hotel doesn't. The hotel doesn't provide facial tissue. Breakfast doesn't have much variety, but we can order of the menu.
            Data recenzji: 13 marca 2018
            8,8
            Wspaniały
            Devi – Indonezja
            Podróż w większej grupie
            Apartament rodzinny dla 4 osób
            Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2018
            OK”
            Good hotel. Looks clean. Location OK, near Hoan Kiem Lake. Breakfast doesn't have a lot of variety.
            Data recenzji: 12 marca 2018
            7,6
            Bardzo dobry
            Sittisak – Tajlandia
            Podróż z partnerem
            Pokój o podwyższonym standardzie
            Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: luty 2018
            Good hotel in Hanoi”
            Good hotel not so far from the city. Value for money.
            Data recenzji: 21 lutego 2018
            10,0
            Fantastyczny
            CHE – Tajwan
            Rodziny ze starszymi dziećmi
            Apartament rodzinny dla 4 osób
            Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: luty 2018
            very nice”
            recommend to every 2-adult-2-child family
            Data recenzji: 17 lutego 2018
            9,6
            Fantastyczny
            Ralph – Stany Zjednoczone
            Indywidualni podróżujący
            Pokój Deluxe
            Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2018
            Fantastyczny”
            When I'm in Hanoi I always stay at Aquarius Grand Hotel. It's near to everything, the breakfast is great, the rooms are comfortable and the staff are very helpful. Though all the staff have been great during my stays, one person stands out to me in her level of caring and that's Phuong. Thank you for making me always feel welcome.
            Data recenzji: 21 stycznia 2018
            10,0
            Fantastyczny
            Mr.Kriangkrai – Tajlandia
            Rodziny z małymi dziećmi
            Pokój o podwyższonym standardzie
            Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: styczeń 2018
            Good Hotel,Good service,Friendly staff”
            we booked and stay here for 2 nigths the hotel very good location,very clean room,the best of the best are staff they very friendly and helpful. we recomend you all to stay this hotel very good and convenience we will go back for sure. everthing is great. make our trip woderful.
            Data recenzji: 15 stycznia 2018
            6,0
            Donald – Kanada
            Rodziny ze starszymi dziećmi
            Pokój Deluxe trzyosobowy
            Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: grudzień 2017
            Powyżej Średniej”
            Good location, beds are too soft.
            Data recenzji: 08 stycznia 2018
            9,2
            Fantastyczny
            mary – Stany Zjednoczone
            Rodziny ze starszymi dziećmi
            Pokój Deluxe
            Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2017
            new hotel in old town”
            pros:in old town near walking street near restaurants sights etc staff friendly.New hotel clean great price, Cons; windows in deluxe room near front but noisy street sounds even at night except on higher floors which you get based on availability even if you ask for it on booking. Quieter rooms do not have windows. Bathroom had a funny smell maybe due to no ventilation but helped by using fan it had also been raining so it may have been musty and may not be the case at other times.
            Data recenzji: 03 stycznia 2018
            8,0
            Wspaniały
            Nipan – Tajlandia
            Podróż w większej grupie
            Pokój Deluxe trzyosobowy
            Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2017
            Bardzo dobry”
            Good location
            Data recenzji: 22 grudnia 2017
            12345
            Ten obiekt jest bardzo popularny. Rezerwuj szybko!

            Powrót do wyników wyszukiwania

            Wróć do wyboru pokojów

            |

            Pomiń