Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 299 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,8
  • Udogodnienia 8,5
  • Lokalizacja 9,5
  • Komfort pokoju 8,8
  • Obsługa 8,8
  • Wart swojej ceny 8,0
  • Jedzenie/Posiłki 7,7
Sortuj wg

Merry – Stany Zjednoczone
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój z dwoma łóżkami - dla niepalących
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
Location location location
1) location. It's 5min walk from hakone yumoto station. 2)The hotel was really quiet. 3)Really clean
I love the hotel. We would come back for sure. It is expensive for just for sleeping however, the location made it worth it for us.
Data recenzji: 13 czerwca 2015

Nattaphol – Tajlandia
Podróż z partnerem
Pokój z dwoma łóżkami - dla niepalących
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2015
Good hotel for Hakone trip
Good location for transportation, relax onsen, good service
This hotel is a good location to convenient to get on some buses and train for Hakone trip. I love the onsen in both indoor and outdoor for relaxation
Data recenzji: 06 czerwca 2015

Su – Kanada
Podróżujący służbowo
Pokój z dwoma łóżkami - dla niepalących
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2015
good good good good
good good good
very nice and quiet and beutiful place
Data recenzji: 13 maja 2015

PHEI – Malezja
Podróż w większej grupie
Pokój z dwoma łóżkami - dla niepalących
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2015
fantastic experience
comfortable room, attentive staffs and good location
I will stay in this hotel if I visit Hakone again
Data recenzji: 05 maja 2015

Su – Chiny
Indywidualni podróżujący
Main Tower z dwoma łóżkami - dla palących
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Nice experience
wonderful location, delicious food and nice spa
Data recenzji: 04 maja 2015

agustian – Indonezja
Podróż z partnerem
Pokój z dwoma łóżkami - dla niepalących
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
lovely hotel nice staffs
Nice room looks new and comfy beds, the staffs are responsive, friendly and speak english quite well.
Like the room, comfy beds, yukata is provided and can wear it to go anywhere inside the hotel, new for us to experience. The hot spring is nice too, we booked the private room though. Next to station and lots of restaurant and shops/711 around
Data recenzji: 26 kwietnia 2015

surasak – Tajlandia
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój z dwoma łóżkami - dla niepalących
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Convinence in front of Hakone yumoto station
Onsen, transportation,clean
Very impressive
Data recenzji: 19 kwietnia 2015

Maureen – Singapur
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój z dwoma łóżkami - dla niepalących
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
should try the ryokans further up the hil
very nice rooms in new wing. next to station and tourist shops. onsen is decent
It was ok. Love the room. Didn't explore much. More action was further in, where the other fujiya hotel is, but tge price is also much more. Town closes by 6ish. So you may have to have dinner in the hotel. My parents liked the izakaya though.
Data recenzji: 14 kwietnia 2015

fort – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój z dwoma łóżkami - dla niepalących
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Will definitely stay here again
Very close to station. With lifts to hotel lobby. Beautiful hotel.
pleasant stay,glad we chose this hotel. It is very close to station,much better than most hotels which you might need to take the Torzan and travelled further. Meals can be arranged,7-11 about 200m away,awesome and affordable private spas in hotel. Big and spacious room,clean and bright. Nothing to fault,will stay here again.
Data recenzji: 11 kwietnia 2015

Lai – Wielka Brytania
Indywidualni podróżujący
Main Tower z dwoma łóżkami - dla palących
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Convenient location, good service, dinner good
Location, overall service
Data recenzji: 06 kwietnia 2015


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: