Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Przyjemny



z 1214 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 6,3
  • Udogodnienia 5,1
  • Lokalizacja 7,6
  • Komfort pokoju 6,7
  • Obsługa 6,5
  • Wart swojej ceny 6,1
  • Jedzenie/Posiłki 5,7
Sortuj wg

Chieng – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe z widokiem na morze
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
Surely not value for money
1. Location, 2. None , 3. None
I was quite disappointed during the one night stay at Damai Puri, they charge RM50 parking fee in front of the hotel, I think Rm50 is overcharged, that day was raining quite heavily but still have to park my car at quite a distance because it's free. Some facilities there are obviously need renovation for the comfort and usage for the guests. Some of bulbs in our room spoiled. And some more no activities happening at the hotel, it's quite a boring stay at Damai Puri. Certainly not value for money and not recommended to other people.
Data recenzji: 21 stycznia 2015

lau – Malezja
Rodziny z dużymi dziećmi
Deluxe z widokiem na morze
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2014
good
location,staff,room
Data recenzji: 12 stycznia 2015

Nur – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe z widokiem na morze
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
only go there for the view
beach, pool and view
loving the heavenly view. staff is friendly. just that it is not well maintained.
Data recenzji: 09 stycznia 2015

KOK – Malezja
Podróże z partnerem
Pokój Rainforest Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
Place for relaxing.
Nature, privacy and quite
Good, nice seaview
Data recenzji: 09 stycznia 2015

Rosaidah – Malezja
Podróże grupowe
Pokój Rainforest Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
What you pay is not what you get
Everything is chargeable even if you need iron or hairdryer. The room looks old and the service is very bad.
Data recenzji: 07 stycznia 2015

houman – Francja
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe z widokiem na morze
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
pleasant
calm, beach and family pool
breakfast and food quality is poor
Data recenzji: 06 stycznia 2015

lora – Malezja
Podróże z partnerem
Deluxe z widokiem na morze
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2013
great view
peaceful
Great beach
Data recenzji: 05 stycznia 2015

Mohamet – Malezja
Podróże z partnerem
Pokój Rainforest Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
Damai Beach is better than Damai Puri
Views, Location & Alternative Dining
I expect it to be better than damai beach resort since it is much expensive,but it was a big disappointment with the room's layout and materials. The bathroom was 60% clean plus the toilet doesn't work well, had some flushing problem. The win for me are the views. The food was So-So..a big turned-off for me was the frozen sausages for breakfast..I would recommend Damai Beach instead for comfort and better food.
Data recenzji: 05 stycznia 2015

Izabella – Malezja
Rodziny z dużymi dziećmi
Deluxe z widokiem na morze
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
We went to spend New Year's Eve and day.
The sea
No effort was made to provide a celebration. Even the staff were bored and the hotel seemed deserted. Only I of the bards was open.
Data recenzji: 04 stycznia 2015

Andy – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe z widokiem na morze
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
Lousy !!!!
Tress, oceans and the air.
Will never go again!!!!
Data recenzji: 03 stycznia 2015


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: