Wspaniały 8,2
na podstawie 1049 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 1049 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,7
  • Udogodnienia 8,9
  • Lokalizacja 7,5
  • Komfort pokoju 8,8
  • Ocena personelu 8,8
  • Wart swojej ceny 7,9
  • Jedzenie/Posiłki 7,6
Sortuj wg

judith – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Laguna Side
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: kwiecień 2013
relaxing
relaxing ambiance, nice pool, clean beddings
Data recenzji: 15 kwietnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

RITCHEL – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Laguna Side
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: styczeń 2013
Fun and relaxing, nice way to wind down. Superb!
Luxurious, relaxing, lagoon setting. Plenty to do for whole family. Good selection of international quinine.
Data recenzji: 13 kwietnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Robert – Estonia
Rodziny z małymi dziećmi
Laguna Side
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: marzec 2013
perfect holiday with children
swimming pools, great relaxation, nice restaurants
Data recenzji: 11 kwietnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

robert – Stany Zjednoczone
Rodziny z małymi dziećmi
Laguna Side
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2013
This is a wonderful resort, we will be back.
The hotel is very clean, well maintained, large variety of pools to choose from, lots of things for kids to do and plenty of places for adults to find quiet space in the many pools.
Our stay was great, the staff was wonderful, the resort is very clean, well maintained and plenty of things for kids and adults to do, we will be back.
Data recenzji: 10 kwietnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jennifer – Chiny
Rodziny ze starszymi dziećmi
Laguna Side
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: marzec 2013
comfortable
very spacious clean and unique, you can jump into the pool thru the bedroom balcony,
Data recenzji: 05 kwietnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

joy – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Widok na lagunę
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2013
its very relaxing
the friendly staff, their child friendly swimming pool and the spacious room
Data recenzji: 04 kwietnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Maria – Filipiny
Indywidualni podróżujący
Laguna Side
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2013
Enjoyable stay i will definitely come back
Comfortable bed, very relaxing place and friendly staff
One of my best vacations in the philippines. Not crowded, good service.
Data recenzji: 04 kwietnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

thomas – Stany Zjednoczone
Rodziny z małymi dziećmi
Laguna Side
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: marzec 2013
Very relaxing short vacation in a superb resort.
The staffs are very accomodating, our room was very spacious and clean, and the resort itself is very relaxing, indeed wonderful!
Data recenzji: 04 kwietnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Trinidad – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Laguna Side
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2013
a luxury hotel with a nice, friendly staff
very good staff and rooms. Food is also good but too pricey.
Data recenzji: 04 kwietnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jerebel – Belgia
Podróż z partnerem
Widok na lagunę
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2013
Very nice hotel but the food is too expensive
The lagoon, nearby the ocean and friendly staff
When we arrive in the hotel we thought they will give us a wet towel but it didn't happen.We love the lagoon just like we're in the Paradise. The room was so big and the bathroom as well. I like the bed and the big of pillows. A Very nice surroundings, free ride with the cab around the hotel. Nice presentation at night but the only thing we dont like is the food coz it was really too expensive. Its ok if we pay much as long it is worthed but pity it was not.
Data recenzji: 03 kwietnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: