Wspaniały 8,5
na podstawie 704 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 704 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,6
  • Udogodnienia 8,4
  • Lokalizacja 9,0
  • Komfort pokoju 8,5
  • Ocena personelu 8,9
  • Wart swojej ceny 8,6
  • Jedzenie/Posiłki 7,4
Sortuj wg

RAVI – Australia
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2015
Value for money in the heart of the Old Quarter
Staff behaviour, location and pricing
The staff in the hotel made the stay great. The reception has a funny smell. But that's about the only negative point i can say about this hotel. They provided an upgrade at check-in. Allowed me to park myself at the reception lounge for 5 hours as I was in between travels and even welcomed me to have breakfast 5 days after check-out. The room is simple but clean and offers enough tv channels for the most serious couch potato. Being right in the heart of the old quarter it is accessible by walk to just about everything - even the West Lake area - about 40 minutes. Lived the stay in thus budget hotel.
Data recenzji: 08 września 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Hito – Japonia
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Great Location and Service
location, service, staff
Great location for touring around and the room at the back of the hotel was peaceful and lovely. Perfect service and breakfast. (y)
Data recenzji: 08 września 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

mohamed – Malezja
Podróż w większej grupie
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
service of the hotel is ok , the beakfast was ba
location, friendly staff
the satay was ok, location was great but the breakfast for halal food was bad.
Data recenzji: 08 września 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Nasha – Suazi
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Perfect Hotel
Location, staff, service
Friendly and helpful staff. Excellent location. Nicely designed, boutique hotel.
Data recenzji: 04 września 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

sook – Malezja
Podróż w większej grupie
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Everything is good except the pillow is too soft
breakfast is great! Staff is good! Service is great!
Excellent!
Data recenzji: 02 września 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Mart – Niemcy
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Perfect Location
location, servive, view
Luxury hotel in the centre of the hustle and bustle, easy to see all the sights from here then go back to lovel quiet hotel. Location is perfect. Friendly staff, explained food and spoke excellent English. Enjoyed our stay here very much.
Data recenzji: 25 sierpnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

NGUYEN – Wietnam
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
nice hotel
staff, location, price
fantastic!
Data recenzji: 24 sierpnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Zuchen – Chiny
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Fabulous
location, staff, tour pack
Loved the location! Easy walk to everything in the Old Quarter. The staff was so friendly and it was lovely to be greeted by name upon your return each day. The room was very clean. Many other people seemed to be having a wonderful stay. They let us use the shower the evening after checkout when we returned to collect our bags before taking the train to Sapa.
Data recenzji: 24 sierpnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Robert – Stany Zjednoczone
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Nice hotel
Food, staff, location
Very much pleased at how the staff took care of our needs. The room was comfortable. The food was very good, authentic vietnamese... delicious...
Data recenzji: 22 sierpnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

HUU – Wietnam
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Nice désign and decoration in room. Very clean.
Large room, nice decoration, nice staff
I am confirtable with legacy hotel. Will come back. Love it.
Data recenzji: 22 sierpnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: