Bardzo dobry 8,0
na podstawie 32 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 32 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,0
  • Udogodnienia 7,4
  • Lokalizacja 9,1
  • Komfort pokoju 8,5
  • Ocena personelu 7,8
  • Wart swojej ceny 7,5
  • Jedzenie/Posiłki 7,3
Sortuj wg

brody – Australia
Podróż z partnerem
Apartament z 1 sypialnią z widokiem na ocean
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2013
Nice and relaxing
loction, views and pools
very nice and relaxing. Will be back again.great weather also at Airlie Beach and receptionist wsa helpful with tour information.
Data recenzji: 24 grudnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Fuad – Szwecja
Podróż z partnerem
Apartament z 2 sypialniami z widokiem na ocean
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: grudzień 2013
Great location and pool area.
Locqtion, room and pools.
We loved our stsy because of the room, pool and location.
Data recenzji: 22 grudnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Fuad – Szwecja
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z 1 sypialnią
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: grudzień 2013
Peautiful and perfect location.
Great rooms, beautiful pool and perfect location.
We loved our stay because of the nice room, great pools and ocqtion. Nice staff also.
Data recenzji: 22 grudnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Paul – Australia
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z 1 sypialnią
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: październik 2013
Good location, large room
Large rooms with washing machine dishwasher etc and well located toward the bottom of the hill. Good value all in all.
Very enjoyable experience and was definitely good value for the money we paid.
Data recenzji: 11 listopada 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Daniel – Australia
Podróż z partnerem
Apartament z 1 sypialnią ze spa
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: lipiec 2013
Great
Everything
Fantastic place great jacoozi really nice. Great views and friendly staff. Airlie beach was under construction which was a little bit of a shame however something that couldn't been planned but non the less great. Thanks
Data recenzji: 22 lipca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Amy – Australia
Podróż w większej grupie
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma sypialniami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
Excellent room. Spa on the balcony
View, spa, big room
Excellent. Do not allow late check out. Excellent view, the best in airlie
Data recenzji: 30 czerwca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Suthathinee – Tajlandia
Rodziny z małymi dziećmi
Apartament z 2 sypialniami z widokiem na ocean
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: styczeń 2013
lovely resort
promotion
It's clean, quite and good place to relax. I will recommend my friends to stay here on holiday. It's valued for holiday trip with family or couple.
Data recenzji: 13 stycznia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Sharah – Australia
Podróż z partnerem
Apartament z 1 sypialnią ze spa
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2012
Good location close to main street
Clean, friendly staff
The Resort is within walking distance of the main street for shopping, tours, eating and night life, but is set back far enough to not cop the noise. Had no problem sleeping in the beds were very comfortable. Cooking facilities were very basic I would take a knife next time for cutting veg etc.
Data recenzji: 24 października 2012
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

glenn – Australia
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma sypialniami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2012
great hotel great service best place
view,jacuzzi, location
we stayed in 2 room spa suite with 2 couples and our 4 month old baby ...just like a home away from home ..i would recommend this place for couples wishing to entertain or families..definitely go for the rooms with jacuzzi on balcony.
Data recenzji: 11 sierpnia 2012
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Anyphet – Laos
Podróż w większej grupie
Apartament z 2 sypialniami z widokiem na ocean
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2012
Perfect location but unfriendly staff
Location is great, you'll find every thing you need (restaurants, bars and shops) for a short walk like 3-5 min from hotel
receptionists (the old lady) had a really bad manner. she seems to be ignored the international tourists.
Data recenzji: 04 lipca 2012
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: