Bardzo dobry 7,7
na podstawie 63 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 63 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,8
  • Udogodnienia 7,7
  • Lokalizacja 8,0
  • Komfort pokoju 7,8
  • Ocena personelu 8,3
  • Wart swojej ceny 7,7
  • Jedzenie/Posiłki 6,2
Sortuj wg

Michael – Australia
Podróże z partnerem
Apartament z 1 sypialnią z widokiem na ocean
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Great value for money
A quick walk to the Port of Airlie or $5 cab ride into town, staff are happy and helpful, lastly the rooms are spacious for the price.
Our stay was great. We arrived after office hours and everything was taken car of regards to getting into our room. Highly recommended.
Data recenzji: 08 marca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Steven – Australia
Podróże z partnerem
Apartament typu Suite z 1 sypialnią, widokiem na ocean i wanną z hydromasażem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: luty 2016
Needs an update
Quiet, ? ?
Feel that this resort is ready for an update into the 21st century, room was very pokey for an apartment style place, staff were helpful and friendly though.
Data recenzji: 23 lutego 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Melanie – Australia
Rodziny z małymi dziećmi
Apartament z 1 sypialnią z widokiem na ocean
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: luty 2016
good all rounds
Good appartment nothing flashy but has everything you need for a comfortable stay.
Data recenzji: 22 lutego 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Xiao – Chiny
Podróże służbowe
Apartament z 1 sypialnią z widokiem na ocean
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: luty 2016
Valuable accomodation
Location
Nice beach good service perfect location
Data recenzji: 20 lutego 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

YEONSEONG – Korea Południowa
Podróże z partnerem
Apartament z 1 sypialnią z widokiem na ocean
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: listopad 2015
relax time with vista
pool spa view
it was really amazing!!!! I had the jacuzzi in the bathroom with the ocean view
Data recenzji: 20 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

YEONSEONG – Korea Południowa
Rodziny z małymi dziećmi
Z 1 sypialnią ze spa
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: październik 2015
lovely apartment
price view location
it was happy with the price. Loved the spa with the ocean view! Room is quite small
Data recenzji: 20 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

YEONSEONG – Korea Południowa
Podróże grupowe
Apartament z 1 sypialnią z widokiem na ocean
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Good value for money
great view close to beach clean accomodation
hotel is not too bad the beds are fine, the kitchen and living is fine, the balcony has a wonderful view
Data recenzji: 08 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ming – Malezja
Podróże z partnerem
Apartament spa
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: listopad 2015
Studio apartment like with great location
Spacious room, clean rooms, good location
The hotel is at a good location and it is a 2 min drive to Airlie Beach town. if you walk, it is about 1km and nearby there are good swimming spots. Also note that it isn't a hotel per se, and you should prepare your own shampoo and body wash if you're staying more than 1 night. Best part is they provide washing machines and dryers for you to wash your clothes!
Data recenzji: 20 listopada 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Epenesa – Nowa Zelandia
Podróże z partnerem
Apartament z 1 sypialnią z widokiem na ocean
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: listopad 2015
amazing birthday holiday with my fiance
Clean ; view ; spacious
I would highly recommend to everyone! it is amazing and was a very memorable trip for my fiance and i! we would definitely be booking here again when we visit again next year!
Data recenzji: 20 listopada 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Alexander – Szwecja
Rodziny z małymi dziećmi
Apartament z 1 sypialnią z widokiem na ocean
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: październik 2015
Ok place, close to the reefboats
Close to the reedboat jetty
Close to the reef boats, but small rooms and bad beeds
Data recenzji: 05 listopada 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: