Bardzo dobry 7,9
na podstawie 596 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 596 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,3
  • Udogodnienia 7,6
  • Lokalizacja 7,3
  • Komfort pokoju 8,1
  • Obsługa 8,1
  • Wart swojej ceny 8,3
  • Jedzenie/Posiłki 7,5
Sortuj wg

choon – Malezja
Podróże służbowe
Pokój od strony basenu o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2014
average good
nice environment
Data recenzji: 04 sierpnia 2014

Sarah – Wielka Brytania
Podróże z partnerem
Mainhouse Deluxe King
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Nice rooms but no aircon
Design of the rooms, good amount of foliage about, good food
The stay was fine, nothing special but comfortable. The receptionist was very slow and unhelpful. Food was good but very expensive - I guess because of the captive market.
Data recenzji: 16 lipca 2014

Chuah – Malezja
Podróże z partnerem
Mainhouse Deluxe King
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
relaxing
swimming pool, decoration, setting
Great
Data recenzji: 24 czerwca 2014

Kent – Singapur
Podróże służbowe
Pokój typu Queen z widokiem na dziedziniec z prysznicem typu Open
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Easy going
Easy going, eay going, easy going
Easy going,
Data recenzji: 17 czerwca 2014

LEEANN – Australia
Podróże z partnerem
Pokój typu Queen z widokiem na dziedziniec z prysznicem typu Open
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Great atmosphere, friendly staff willing to help
Surrounds staff atmosphere
Relaxed, staff spoke English and it was a haven amongst the hustle and bustle of Kuching
Data recenzji: 11 czerwca 2014

Afdzal – Malezja
Wycieczki w pojedynkę
Pokój typu Queen z widokiem na dziedziniec z prysznicem typu Open
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Relaxing. Minimal facilities.
Nature inspired surroundings. Private. Spacious.
No wifi access at Courtyard rooms. Porter service necessary as path not suitable for rollers. Relaxing stay nonetheless.
Data recenzji: 10 czerwca 2014

Cheong – Malezja
Podróże służbowe
Pokój od strony basenu o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2014
good area
clear and bigger room
All are good, but the bad thing is to go to the room from the Lobby is no top. Every time it rains we have rain back to the room
Data recenzji: 02 czerwca 2014

Yi – Malezja
Podróże grupowe
Pokój od strony basenu o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2014
Comfortable but far from everything.
Comfort. Food. Environment.
It was alright, but the location is quite far off from restaurants and such. It was comfortable but the walls are thin so if you're a light sleeper, it may be tricky as the floorboards creak.
Data recenzji: 24 maja 2014

Eric – Malezja
Podróże służbowe
Pokój typu Queen z widokiem na dziedziniec z prysznicem typu Open
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2014
A peaceful stay
Clean, historical and lovely.
Not much can be said of Basaga. It was a good stay. Friendly staffs, good food and drinks and the room and swimming pool are comfortable.
Data recenzji: 21 maja 2014

Shien – Malezja
Podróże z partnerem
Pokój typu Queen z widokiem na dziedziniec z prysznicem typu Open
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: październik 2013
Relaxing and peaceful being close to nature
Ambience not pretentious or trying too hard, great hotel manager and staff, good bar and breakfast.
We did not do any research prior to staying at Basaga, therefore we arrived without expectations and was blown away by the hospitality and the ambience. I love my breakfast and beer and was surprised with the quality of breakfast and choices of beer available at the bar. Overall a great experience and the best getaway I've ever been to.
Data recenzji: 20 maja 2014


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: