Bardzo dobry 7,7
na podstawie 2959 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 2959 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,9
  • Udogodnienia 7,1
  • Lokalizacja 8,0
  • Komfort pokoju 7,7
  • Ocena personelu 7,7
  • Wart swojej ceny 7,7
  • Jedzenie/Posiłki 7,1
Sortuj wg

Jimmy – Indonezja
Podróże z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Staff is not helpful
The staff is awful, no hospitality.
Data recenzji: 19 sierpnia 2016

Amanda – Singapur
Wycieczki w pojedynkę
Pokój z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
friendly staff
Location was not as I expected, and the pool view was not exactly like how it was in the picture. Room was a decent size for 2 people, and was clean with vibrant colours. Breakfast was not too bad as well. Only downside for me was that, they lost a few of my clothing that i had sent to laundry and gotten most of it back only less than hour before i had to leave the hotel to the airport. And they still could not find one of my clothing.
Data recenzji: 06 sierpnia 2016

Ryan – Indonezja
Podróże grupowe
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
the room is to small for standard room
the standard room is small than another hotel..
Data recenzji: 02 sierpnia 2016

SEONKYE – Korea Południowa
Podróże z partnerem
Pokój Dwuosobowy typu Standard
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
nice locatin to beach and kuta and legian. nice staff.
1 minute walk to beach. good location to look aound kuta and legian. nice and very kind staff. room is smaller than I thought. nice place compared to the price.
Data recenzji: 02 sierpnia 2016

sasza – Tajwan
Podróże grupowe
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Good for low budget
The room too small
Data recenzji: 21 lipca 2016

Sute – Indonezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie ze śniadaniem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Like the location
The location very ear with kuta beach and they have connecting room as we stay with 3 kids and 4 adults.
Data recenzji: 18 lipca 2016

hong – Indonezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój dwuosobowy Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Good location, other than that it was okay.
Small room, breakfast is so-so not too many options. There was leak from the ceiling, hopefully from AC, not from the bathroom above. No gym. Speedy wi-fi is a plus. If you're renting a car, you'll have trouble getting a parking spot.
Data recenzji: 15 lipca 2016

Eric – Indonezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Dwuosobowy typu Standard
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Hotel With a good view
Nice location in front of the beach
Data recenzji: 13 lipca 2016

Diana – Indonezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Near with the beach
Just need 5 minute to reach the kuta beach
Data recenzji: 12 lipca 2016

Sarah – Australia
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe ze śniadaniem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Value for money
Good hotel if you're looking for budget accommodation in central Kuta.
Data recenzji: 09 lipca 2016


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: