Dobry 7,2
na podstawie 56 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Dobry



z 56 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,0
  • Udogodnienia 8,7
  • Lokalizacja 7,7
  • Komfort pokoju 7,9
  • Obsługa 7,5
  • Wart swojej ceny 7,5
  • Jedzenie/Posiłki 5,3
Sortuj wg

Yansha – Chiny
Podróż w większej grupie
Apartament z 2 sypialniami z widokiem na ocean
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: październik 2015
nice hotel~
large room, facity
the staff finish around 17:00, it cause me some problems to get the key...
Data recenzji: 02 listopada 2015

Aneliese – Australia
Rodziny z małymi dziećmi
Apartament z 1 sypialnią ze spa
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: październik 2015
Wonderful accomodation in a family friendly locati
Location for families, staff were extremely friendly, location perfect
Our overall experience at Blue Horizon was just what the family was looking for. Located 700m from Main Street of Airlie meant thAt my family weren't in amongst the party revellers and we're still able to access the main at Where you find local and retail shopping.
Data recenzji: 15 października 2015

Nicki – Wielka Brytania
Podróż z partnerem
Apartament z 1 sypialnią z widokiem na ocean
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
...
...
Data recenzji: 30 sierpnia 2015

Sherri – Australia
Podróż z partnerem
Apartament z 1 sypialnią ze spa
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Overlooks the Ocean!!
The ocean view, cleanliness & location
its not the first time I've stayed and it won't be the last. Great ocean views. The rooms are clean and tidy, a little old but still comfortable. Love the location !!
Data recenzji: 23 lipca 2015

Sherri – Australia
Podróż w większej grupie
Apartament z 2 sypialniami z widokiem na ocean
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
Great View !!!
The view, the cleanliness & the location
the rooms are tidy and clean, could prob do with a bit of general renovations like a new paint job and little things like that to update the place but all in all its a good place to stay, great view and the staff are friendly ! Only a short walk to the Main Street which is perfect !
Data recenzji: 23 lipca 2015

Craig – Kanada
Podróż z partnerem
Apartament z 1 sypialnią ze spa
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Nice hotel and good view
Washer/dryer, quiet, view
Nice stay, unfortunately the room wasn't very clean.
Data recenzji: 20 kwietnia 2015

alvan – Australia
Podróż z partnerem
Apartament z 1 sypialnią ze spa
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
my stay
view,staff,close to main shopping
comfortable
Data recenzji: 19 kwietnia 2015

Ka – Hongkong
Podróż z partnerem
Apartament z 2 sypialniami z widokiem na ocean
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Good sea view
View location aircon
Good sea view and comfortable .good air con .it suit for couples for relax.but lots of dust in the apartment.
Data recenzji: 07 kwietnia 2015

Peter – Holandia
Indywidualni podróżujący
Apartament z 1 sypialnią ze spa
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: marzec 2015
Beautiful full furnished appartments
View, Size, Bath with jets
The guy at the reception was very easy going, then he showed me the way to the elevator which brought me to the 5th floor, where I had to enter 2 doors with my pass to enter the hallway of the appartment, first door on the left a bedroom, next door the bathroom, a small kitchen on the right, a very spacious living room and balcony looking out over the bay. A swimming pool at ground level, and a hot tub. Walking to the city takes about 10 to 15 mins.
Data recenzji: 22 marca 2015

Jessic – Australia
Indywidualni podróżujący
Apartament z 1 sypialnią z widokiem na ocean
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: marzec 2015
staff were amazing
staff, pool , views
Data recenzji: 11 marca 2015


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: