Bardzo dobry 7,9
na podstawie 3643 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 3643 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,0
  • Udogodnienia 6,8
  • Lokalizacja 8,8
  • Komfort pokoju 8,1
  • Ocena personelu 8,0
  • Wart swojej ceny 8,1
  • Jedzenie/Posiłki 6,6
Sortuj wg

Chan – Hongkong
Podróże służbowe
Pokój standardowy z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
good location, good for shoppings and close to train station
Close to MTR stop. Clean room and quiet environment
Data recenzji: 14 września 2016

Chan – Hongkong
Podróże służbowe
Pokój standardowy z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
good location, good for shoppings and close to train station
close to MTR, clean room and quiet environment.
Data recenzji: 14 września 2016

Kim – Kanada
Podróże grupowe
Pokój standardowy z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
old tired hotel
dissapointing
Data recenzji: 13 września 2016

Yuk – Singapur
Podróże z partnerem
Pokój standardowy z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
social visit
Sure will stay again
Data recenzji: 12 września 2016

Connie – Singapur
Podróże grupowe
Pokój standardowy z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Good location
Recommended. Good location - 3 to 5 min walk to MTR Yau Ma Tei, access by airport bus A21.
Data recenzji: 08 września 2016

Connie – Singapur
Rodziny z małymi dziećmi
Rodzinny
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Good location, Big room, Big Toilet.
Good location, 3-5 min walk to MTR station and easy access by airport bus A21. Recommended for family with kids
Data recenzji: 08 września 2016

Liying – Singapur
Podróże z partnerem
Pokój standardowy z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Nice hotel
Situated slightly off the busy Nathan road, the size of the rooms for this hotel is pretty big and comfortable. There's a fridge provided in the room, which came in very handy during the hot summer and we could buy our own beverages to chill. =) Overall, it was a pleasant stay and would highly recommend this hotel for travellers to Hong Kong.
Data recenzji: 03 września 2016

Elaine – Malezja
Podróże z partnerem
Pokój standardowy z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
BED BUGS!!
This is the worst hotel that i ever stayed in! Stayed here for 5 days 4 nights and the first 2 nights was just satisfactory and they did change the towels, cleaned the bathroom ( but still got yellowish stain at it )and rubbish bin. one thing i am sure was they did not changed the bedsheet but i did not complaint as we are too tired after a long day outing in HK. nightmare begin when i saw red dots start to appear on my leg, but i didnt take it seriously as i thought is was just mosquito bites. it getting worse in my last 2 days in HK and it appear bigger and swollen. went back to my country to see doctor and says it was bitten by bed bug. the scars still remain on my legs till now. please think twice before book this hotel as i am one of the unfortunate who encounter this awful experience. would never book this hotel ever again. Please do something to upgrade your cleanliness services.
Data recenzji: 26 sierpnia 2016

jing – Malezja
Podróże z partnerem
Pokój standardowy z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
location, big room, ok
close to MRT, and airbus (a21). quiet and consider big room in HK.
Data recenzji: 15 sierpnia 2016

Oi – Nowa Zelandia
Wycieczki w pojedynkę
Pokój standardowy z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Very nice place
Would come back again.
Data recenzji: 14 sierpnia 2016


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: